hoodie
Darila in promocija admin  

Hoodie je odlično darilo za praznike

Že na začetku decembrskih dni večina med vami razmišlja o tem, kaj lepega in uporabnega bi podarili svojim bližnjim za Miklavža, božič ali pa novo leto. Možnosti je seveda neskončno veliko, med drugim najraje posegamo tudi po raznovrstnih oblačilih. Izkazalo se je, da je v zadnjih letih svoje visoko mesto na seznamu tekstila dobil tudi hoodie oziroma pulover s kapuco. Čeprav se zdi, da v takšen kos najraje skočijo mladi, pa ga z veseljem nadenejo tudi nekoliko starejše osebe.

Puloverji hoodies niso dobrodošli samo v hladnejšem letnem času, temveč se lahko nosijo skozi vse leto. Je pa res, da boste za zimski čas kupili takšen kapucar, ki je nekoliko bolj podložen.

Puloverji s prav posebnimi potiski

Hoodie verjetno sam po sebi ne bi bil tako zelo zanimiv, če na sebi ne bi nosil najrazličnejših potiskov. Nanj lahko damo potisniti kar koli nam pride na misel. A še preden gre takšen kos tekstila v tisk, je treba določiti primerno velikost, model in ne nazadnje tudi barvni odtenek. Med najbolj priljubljenimi so enobarvni hoodiji, saj potisk ali vezenje tako še bolj prideta do izraza.

YouTube video
Kako je izdelan hoodie z zanimivim potiskom

Da bo hoodie še toliko bolj originalen in samosvoj, nanj lahko potisnete kakšno fotografijo, na kateri ste sami ali v družbi nekoga, ki mu boste tovrstno darilo podarili.

Puloverji z novoletnimi motivi

Ženski puloverji s kapuco v rdeči barvi.
Ženski puloverji s kapuco so navadno nekoliko drugačni od moških puloverjev. V decembru so najbolj iskani v rdeči barvi z novoletnimi potiski.

Decembra se radi oblečemo v barve praznikov. Radi posegamo po nekoliko bolj živih barvah, kot je denimo rdeča. Decembrska oprava je lahko posuta z različnimi novoletnimi potiski, na primer z Božičkom, jelenčkom Rudolfom, smrečico.

Iz iste kategorije: