Pasji obeski
Darila in promocija admin  

Zakaj psu nadeti obesek?

Skorajda vsakemu lastniku psa se je že kdaj pripetilo, da se je njegov kosmatinec kdaj izgubil oziroma je želel pobegniti od doma. Za večino takšnih situacij je seveda kriva živalska radovednost, prav tako sezona gonjenja psičk. Znano je, da pasji samci lahko samico zavohajo tudi do sedem kilometrov daleč stran. V tem času je precej velika verjetnost, da bo poskušal na kakršen koli način pobegniti. V večini primerov je pasji pobeg uspešen. Slednje lastnikom povzroča veliko skrbi pa tudi nezaželenih težav.

Omenjeno težavo lahko rešijo obeski za pse. Na pasji obesek namreč lahko podamo vse ključne informacije – telefonsko številko lastnika. Ljudje skorajda zagotovo pokličejo lastnika, ko najdejo njegovega štirinožnega prijatelja.

Kaj še lahko zapišemo na pasji obesek?

Pasji obeski ne vključujejo nujno samo telefonske številke lastnika. Lahko da določen kužek potrebuje zdravstveno oskrbo ali hrano. Če pobegne, najditelji tega podatka ne bodo vedeli kar sami od sebe. V primeru da ima pes kakršno koli težavo z zdravjem, je tudi slednje smiselno zapisati na obesek. Nanj lahko napišete še nedovoljeno hrano, potrebna zdravila ter druge stvari, ki so morda ključne za zdravje živali. A ne glede na to, je zagotovo najpomembneje, da izgubljenega oziroma pobeglega psa poskušamo čim hitreje najti ter pripeljati nazaj domov.

Na pasje obeske lahko podamo vse ključne informacije
V primeru, da se pes izgubi ali pobegne od doma lahko to težavo rešijo obeski za pse. Na pasji obesek namreč lahko podamo vse ključne informacije – telefonsko številko lastnika.

Pogosto obeski za pse vsebujejo tudi kakšno smešno vsebino. Slednje lahko psu doda malenkost osebnosti v očeh samega najditelja. Vemo, da imamo prav vsi radi smeh, in napete situacije lahko hitro preženemo z zabavnim zapisom.

Pametni obesek za štirinožnega prijatelja

Na trgu so na voljo najrazličnejši obeski za pse, ki pomagajo hitreje najti izgubljenega štirinožnega prijatelja. Med drugim si lastniki živali lahko omislijo pametni obesek, ki njihov telefon lahko spremeni v navidezen povodec. Takšen pripomoček omogoča, da lahko izgubo psa prijavite pasji skupnosti. To pomeni tistim ljudem, ki so na svoj telefon prenesli posebno aplikacijo. Ko obesek za psa odda signal nekomu, ki ima naloženo aplikacijo v povezavi s tem, se avtomatsko ter anonimno obvesti njegovega lastnika o sami lokaciji živali.

YouTube video
Pametni pasji obesek za sledenje lokacije psa

Omenjeno v praksi torej pomeni, da vam lahko vašega štirinožnega kosmatinca pomagajo najti celo tujci, ne da bi sploh vedeli za to.

Iz iste kategorije: