Zabava admin  

Navihana darila za vse priložnosti

Vsakodnevni stres in hiter tempo življenja sta le dva izmed dejavnikov, ki vplivata na pogostost druženja s prijatelji in družino. Pomembno je, da si vzamemo čas za praznovanje in razvajanje z najbližjimi, ne glede na naš natrpan urnik. Rojstnodnevne zabave naj za vas ne bodo breme, temveč neprecenljivi trenutki v družbi ljudi, ki jih imate najraje.

Ali obstaja popolno darilo?

Iskanje popolnega darila za naše najbližje zahteva veliko časa in energije. Pred nakupom najprej razmislite o starosti slavljenca, vrsti priložnosti, vaših razpoložljivih sredstvih in o njegovem smislu za humor.

Vsi želimo kupiti nekaj unikatnega, ki bo našim dragim pokazalo, da mislimo nanje in jih imamo radi. Idealna kombinacija je darilo za 30 let (darila Metroshop) v dveh delih, kjer je en del presenečenja bolj praktične narave, drugi del pa je navihan in smešen.

Darila za prave pivce

Darilo za 30 let, ki bo slavljenca najbolj razveselilo je povezano z konzumiranjem alkohola. Naj bo to držalo za steklenice, odpirač, točilnik ali žirafa za pijačo ali pa velika skodelica za pivo.

YouTube video

Navihan del darila naj bo povezan s kakšno pivsko igro, ki jo boste lahko igrali pozno v noč. Pomembno je, da se slavljenec zabava in sprosti. Za bolj resne slavljence izberite bolj praktično darilo v obliki hrane, kot je pršut s posebnim držalom ter nožem za rezanje.

Nagrade za visoko starost

Za nepozaben vstop v starost podarite tudi posebno vgravirano plaketo. Na plaketo vtisnite datum praznovanja, slavljenčevo ime ter posebno priložnost. Pri tem ga nikar ne pozabite podražiti s kakšno šalo o častitljivi starosti in začetku bolečih sklepov.

Zaradi visoke starosti vašemu tridesetletniku podarite tudi pivsko čelado z držali za pivo, saj je kozarec poln piva postal zanj pretežak. Pivsko čelado lahko s sabo vzame tudi na druge priložnosti, saj ima z njo proste roke za druge aktivnosti.

Če pa potrebujete promocijska darila pa si preberite naš članek na to temo.

Iz iste kategorije: