Zabava admin  

Darila za 18. rojstni dan so lahko zelo različna

Darila za 18. rojstni dan niso pravzaprav prav nič drugačna, kot so običajno darila za rojstni dan, seveda pa morate dobro razmisliti komu darilo kupujete, preveriti kaj pravzaprav vse že ima in kaj si želi. To pa ne nazadnje niti ni najlažje, da ne rečem, da je marsikdaj prav zares zahtevno početje.Darila za 18 rojstni dan

Kaj si slavljenec v resnici želi?

Ne samo ko kupujemo darila za 18. rojstni dan, ampak tudi sicer, kadarkoli pač so na vrstni slavja, se vedno sprašujemo, kaj si bodoči obdarovanec zares želi. Če smo malce bolj praktični, se vprašam tudi, kaj je tisto, kar v resnici potrebuje, ampak ni nujno, da bi bilo tej osebi to vprašanje všeč – zato se suvereno in precej inkognito raje obrnemo na njegove oziroma njene starše in jih pobaramo o tem in onem, pokomentirano dnevno in tedensko vreme, povprašamo če že kaj planirajo dopust, pri čemer ni pomembno ali je to januarja ali avgusta, čisto na koncu pa nam iz ust prileti še vprašanje »a je kaj posebnega kar si želi?« pri čemer takoj srčno upamo, da nam ne bodo natresli nekaj odličnih idej, ki bi vse po vrsti presegale naše finance, ki so bile namenjene za darilo.

Je pa kadarkoli, naj gre za nakup darila za 18. rojstni dan ali sicer, če vam odgovor kaj si res želi ni všeč, vedno dober izgovor »ne, ne, sem razmišljal bolj v stilu, kaj potrebuje«. Hja, ta je pa že težja. Zdaj če vam odgovorijo, da zbira denar za šolske potrebščine, je dober tudi bon za kakšno knjigarno, trgovino ali spletno stran, če zbira za izlet, pa nekaj bankovcev v kuverti. V vsakem primeru se lahko znajdete tako ali drugače in si znesek določite sami.

Če kupujete darilo za še mlajše otroke, je odlična možnost tudi otroška čelada. To je praktičen pripomoček, ki ga potrebuje vsak otrok, pred nakupom pa se pozanimajte za pravo velikost.

Kako ugotoviti kaj mu bodo prinesli drugi?

Vsem nam je jasno, da bo praznovanju polnoletnosti, slavljenec razmišlja o marsičem, denimo o tem kje bo praznoval, pa koga vse bo povabil, že vnaprej se razburja zaradi vseh dobrih prijateljev, ki bodo morali prihod odpovedati, ampak zagotovo pa nima v mislih, da bi kot kakšni poročni slavljenci sestavil seznam daril in ga objavil na internetni strani ali odnesel v kakšno večjo trgovino, kjer se ukvarjajo tudi s tem. Zadeva je sicer precej enostavna – napišeš seznam reči, ki si jih želiš (dodaš tudi vse tiste, ki jih potrebuješ) in ga oddaš v takšni obliki, da ljudje lahko črtajo tisto za kar so se odločili, da bodo prinesli. Če ste denimo navdušen zbiratelj setov kovancev ali puzzlov (sestavljank), vam ljudje ne bodo prinesli dveh istih! Hkrati se lahko vsak odloči za čisto enostavno ali poceni varianto ali pa za kakšno bolj drago, odvisno kaj mu finančno stanje pač omogoča. Vsekakor naj praznovanje ne postane težava, ampak naj bo v prvi vrsti zabava, zato darila za 18. rojstni dan ne smejo biti nekaj posebno norega za obdarovanca ali zahtevnega za kupca, ampak mora biti v prvi vrsti v ospredju odlična zabava!

https://www.youtube.com/watch?v=TjOBzNhFPxM

Iz iste kategorije: