Zabava admin  

Univerzalno darilo za 30 let

Okrogla številka, velik problem!
Trideseta leta so eden izmed velikih mejnikov v življenju in takšna starosti si že zasluži, da se jo proslavi na način, ki si ga bomo vedno zapomnili. No, nek razlog pač potrebujemo za slavje, kajne? Saj potem komaj čakamo na 33, ko pridemo v “kristusova leta” in potem na “okroglih” 35, pa naslednjič na 40 in tako dalje do Abrahama.darilo za 30 let
Prav, bodimo iskreni, večina ni tako navdušena, da šteje že tri desetletja in jim tudi darilo za 30 let več ne pomeni toliko. Razlog gre iskati v dejstvu, da kot mladi večinoma razmišljajo “kako je nekdo star”, ki je star okoli 30, oni pa komaj 19, potem 23, kmalu 27 in glej ga zlomka, smo že sami na 30. Tako pač pride, saj čas neprekinjeno teče. 30 let je lahko veliko, saj si nekdo pri tej starosti že ustanovi podjetje ali napreduje visoko po hierarhični lestvici, morda se srečno poroči in ima že več otrok, ampak vsak ima tudi svoje veselje in nič od tega ni obvezno doživeti do tridesetega leta starosti. Če smo malce bolj iskreni, vsaj pri nas, večina v tej dobi še živi pri starših, kajti nepremičnine so predrage, plače pa prenizke in služb premalo.

YouTube video

Kreativnost kot rešitelj

Ko izbiramo darilo za 30 let (metroshop.si) se moramo spomniti, da je kreativnost vedno najboljši način, kako se lotiti takšnega izziva. Če smo ustvarjalni, bomo najverjetneje vedno in tudi zelo hitro našli odlično ali celo popolno rešitev. Kadar izbiramo darilo za partnerja, prijatelja ali družinske člane, se je potrebno spomniti, da to ni zgolj priložnost, da jih takrat zasipamo z gorami daril ampak, da najdemo najprimernejše. Ko dopolnimo trideset let, bo namreč večini v glavi zvonila tista beseda o staranju. Tako je darilo za 30 let lahko tudi predstavitev, kaj številka 30 sploh pomeni. Na šaljiv ali kak drugače zgovoren način, sploh če ste umetniško ali pesniško razpoloženi, je to najprimerneje storiti. Pomembno je osebo, sploh če ima težave, ko pomisli na starost 30, spomniti, da je stara let toliko kot si misli, čuti in da je pomembno kaj počne v življenju in kakšni so njeni cilji.

Darilo za 30 let pride samo enkrat

Pomislite kako je bilo, ko ste bili stari 20. Za vami so bila najstniška leta in pričeli ste premišljevati, kako bo, ko boste stari 22, 25 in več. Krasna doba se bliža, kaj vse bomo doživeli, naredili in še kaj imamo v mislih. A pri 30 smo za seboj pustili tudi 20. leta in to naj nikar ne bo razlog za žalost, ampak veselje ob misli, kaj vse smo že postorili, doživeli, koga vse spoznali in četudi smo preživeli težke čase, je zdaj čas za nepozabno zabavo. Navsezadnje si zaslužimo nekaj dobrega, kajti proslavili bomo nič drugega, kot 30 let samega sebe!

Domiselno darilo dandanes so tudi zgodovinski zemljevidi, ki so izredno koristni, če se želimo podučiti o ureditvi sveta nekaj deset ali več sto let nazaj. Lahko so izredno učno gradivo za radovedne ljudi. Služijo pa lahko tudi kot okras učne, dnevne ali druge sobe. Preberite več … Zgodovinski zemljevidi nas lahko veliko naučijo.

Iz iste kategorije: