Tehnologija admin  

Kako izdelati spletno stran v enem tednu?

Strategija pelje do uspeha!
Veselje ob odprtju novega lokala, galerije v središču mesta, zagonu malega podjetja, proizvodnji nekega artikla ali izgradnji nove poslovne stavbe se hitro lahko sprevrže v panično iskanje strank. Jasno je, da bodo nekatere prišle po naključju, druge bodo izvedele za vas od prijateljev, na koncu pa jih vse več pride do strank tako, da najdejo vaše podatke na spletni strani. A kako izdelati spletno stran na takšen način, da bodo podatki jasno vidni, dostopni in hkrati tako zanimivi, da se bodo uporabniki nanjo vračali in si jo večkrat ogledali?Kako izdelati spletno stran

Ni vse za vse

No, odgovor gotovo ni univerzalen, kajti restavracija v mestu, ki bi rada predstavljala na spletu vedno nove in zanimivejše menije ali pa svoje goste preko spleta na poceni in enostaven način ažurno obveščala o tem kateri ansambel bo igral v soboto zvečer na velikem dvorišču, ko se bo pekel kozliček in se bo degustiralo odlično vino po promocijskih cenah, bi želela svoje goste čim večkrat zvabiti na svojo stran in jih potem tudi dolgoročno zadržati, da se spet vračajo tako na splet, kot tudi v gostilno. Na drugi strani si nekdo morda želi nekaj prodati enkratno, denimo avtomobil in njemu pravzaprav ni do tega, da se tja vračate, ampak da sklene z vami posel in se odkriža svojega vozila, ki ga več ne potrebuje. Galerija, ki ima vedno iste razstave je dolgočasna, zato je primorana v obveščanje svojih potencialnih gostov, ki morajo vedeti kaj se novega obeta za štirimi stenami in kdo bo naslednji razstavljavec. Kako torej izdelati spletno stran tako, da bo primerna za vse?

Vsak po svoje

In smo tam – »sto ljudi, sto čudi« pravijo. Enako bo držalo tudi na spletu. Preprosto ne gre drugače. Naftna družba, ki morda največ posluje s tujino ali borzna hiša, ki mora ažurno ponuditi gibanje vrednosti delnic in borznih indeksov, bodo svojo spletno stran zgradili povsem drugače od angleškega puba na koncu ulice ali rokometne ekipe srednje gostinske šole, ki se je že tretjič zapored uvrstila v žensko polfinale v regionalnem tekmovanju. Se vam ta dosežek ne zdi vreden izdelave spletne strani? Recite to puncam, če upate.

Kako izdelati spletno stran na hitro?

Hitra izdelava spletne strani se naredi tako, da si poiščete neko podjetje, ki vam bo spletno stran naredilo, z njimi navežete stik, jim razložite kaj ste si zamislili, dobro poslušate njihove nasvete in pričnete zbirati materiale. Več kot jih bo, bolje bo spletna stran izgledala. Pričnite že danes, plačajte jih dobro in spletna stran bo imela dober učinek in vam lahko na dolgi rok prinese lepe dobičke. Torej kako izdelati spletno stran? Vi ne, drugi naj jo namesto vas.

YouTube video

Če vas zanima ugodno spletno gostovanje si preberite naslednji članek.

Iz iste kategorije: