Zabava admin  

Ugodno smučanje Francija ponuja vsem ljubiteljem smučanja

Spet je prišel čas, ko ljubitelji smučanja iz garaž in kleti izbrskamo vso svojo smučarsko opremo in se podamo na pot v gorovja. V primeru pa, da bi radi šli letos na smučanje kam drugam, je za smučanje Francija precej priljubljena država, saj v prvi vrsti nudi zelo dobra in številna smučišča, v drugi vrsti pa tudi mnoga dogajanja. V temle članku pa si bomo pogledali, kje ugodno smučanje Francija ponuja in kako si le-to lahko priskrbi vsak izmed nas. Namreč, vsi si želimo poceni smučanje Francija pa k sreči svoje cene tudi prilagaja glede na to, od kod prihajamo. Videli bomo, da za smučanje Francija ravno tako sploh ni tako draga, kot bi si mogoče mislili tisti, ki tega že niso izkusili.

Za poceni smučanje Francija poskrbi s svojo radodarnostjo

Kdor misli, da je smučanje v tujini drago, bo zagotovo presenečen nad novico, da v bistvu ni tako, saj za smučanje Francija ponuja izjemno veliko ugodnosti, kot so to tedenske karte, v katere pa je všteto še marsikaj drugega kot pa samo smučanje.

Ugodno smučanje pa si lahko priskrbi vsak, ki si le želi malce drugačnega smučarskega doživetja, saj preko svojih spletnih ponudnikov lahko najdemo tudi karte, v katere je všteto bivanje, 6 dnevna smučarska vozovnica, parkirno mesto v garaži in najem apartmaja za 4 ali 6 oseb. Taka karta za eno osebo pa stane le slabih 130 €, kar pa za cel teden smučanja ni pravzaprav nič, sploh če gledamo še na to, kaj vse je všteto v zgoraj omenjeno smučarsko vozovnico. Vse to in še več pa lahko najdemo v majhni francoski vasici, ki se imenuje Orcieres, in ki je na jugu francoskih Alp. Smučišča pa so primerna za smučarje vseh stopenj in je zatorej idealna izbira za vsakega, ki obožuje Francijo in smučanje. Treba pa je omeniti tudi, da smučanje v temle mestu dobimo tudi skupaj s snežno garancijo, kar pomeni, da če smo vozovnico že kupili in za izbrane datume ni dovolj snega, dobimo v celoti povrnjeno ceno karte. Tako da nismo v popolnoma nobeni izgubi, če se kaj takega pripeti.

Če vas zanimajo nosilci za smuči, ki se super obnesejo in boste z njimi res zadovoljni, si preberite naslednji članek.

Iz iste kategorije: