Avtomoto admin  

Prevažanje smučarske opreme

Odkar so bili iz našega računalnika kupljeni avto nosilci za smuči na withcar.si, so naša potovanja veliko enostavnejša. To je bil gotovo eden naših najboljših in najpametnejših nakupov! To vam zagotavljam na podlagi lastne izkušnje. Odslej se na smučanje še raje odpravim, saj me prav nič ne skrbi, kako bom smuči stlačila v prtljažnik. Preprosto jih pripnem na streho, pa je.

Z njihovo pomočjo je prevažanje smučarske opreme postalo res enostavno. Brez problema na avto naložim vse, kar potrebujem za smučanje, in hop, se že peljem proti smučišču in razmišljam o užitkih na snegu. Vanje lahko vpnem dva para smuči, kar meni več kot ustreza. V prtljažniku pa tako ostane dovolj prostora za prtljago in vse ostalo.

Kaj pa montaža?

Ko so moji nosilci za smuči prispeli domov in me čakali še zapakirani v škatli, me je malo zaskrbelo, da bom imela težave z montažo. Že naslednji dan sem se namreč z njimi nameravala odpraviti na smučanje in jih tako preizkusiti v praksi. Zato jih je bilo treba takoj montirati na streho in izkazalo se je, da to sploh ni težko. En, dva, tri, pa je narejeno! Sploh nisem mogla verjeti, kako hitro mi je uspelo in kako je celoten postopek enostaven. V hipu sem bila pripravljena na smučanje, saj tudi pripenjanje smuči nanje ne vzame prav veliko časa. Poleg tega pa so zasnovani tako, da ne poškodujejo ne strehe avta ne smuči, saj so obloženi z mehko gumo. Pa tudi na strehi avta so zelo trdno nameščeni, tako da je vsak strah, da bo karkoli odletelo dol več kot odveč.

Nosilci za smuči so zakon!

Meni se moji nosilci za smuči super obnesejo in sem z njimi res zadovoljna. Uporabljam jih celo zimo. Konec jeseni, ko se odpro smučišča, jih namestim na streho svojega avtomobila, in snamem dol šele pozno spomladi, včasih pa tudi kdaj vmes, če jih dalj časa ne potrebujem.

YouTube video

Zaenkrat so videti kot novi, čeprav jih veliko uporabljam, saj so narejeni iz nekega zelo robustnega materiala, ki je odporen na poškodbe. Na njih ni nobene praske ali odrgnine, pa čeprav smuči nenehno pripenjam nanje in jih spet snemam dol. Pač rada smučam! 🙂 Kaj naj rečem: super enostavna, priročna in elegantna rešitev za prevažanje smuči. Če nosilci za smuči zaenkrat še niso na strehi vašega avta, pa čim prej v nakup!

Cerade za avto ščitijo vozila pred vročino, smolo, nečistočo, prahom in zmrzaljo. Preberi več …

Iz iste kategorije: