Stešni nosilci za avto
Avtomoto admin  

Strešni nosilci za osebna in tovorna vozila

Novejši avtomobili imajo dokaj velike prtljažnike. Namenjeni so prevažanju živil, osebnih potrebščin, manjše športne opreme ipd. V realnem svetu pa njihova prostornina pogosto ni dovolj velika, da bi na počitnice ali izlet vzeli vse potrebne stvari. Odlično rešitev nam nudijo strešni nosilci za avto, kamor lahko pritrdimo kovčke in drugo prtljago, ki je ne moremo prevažati v notranjosti našega avtomobila. Za tovorna vozila pa lahko tudi kupimo nosilce, ki imajo višjo kapaciteto nošenja. Njihova glavna lastnost je ta, da so prilagojena za določene vrste terenskih in drugih vozil.

Večja prostornina za prevažanje prtljage

Glavni namen strešnih nosilcev za avto je ta, da na njih lahko pospravimo veliko količino prtljage. To moramo seveda primerno pritrditi na same nosilce. Priporoča se uporaba strešnih kovčkov, saj varujejo naše predmete pred elementi narave, kot so veter, dež, UV žarki ipd. Obenem pa tudi preprečijo nepridipravom, da bi se polastili naših oblek, elektronike, športne opreme in druge prtljage.

Strešni nosilci za avto vam omogočijo prevažanje stvari na strehi avta.
Strešne nosilce za avto lahko izkoristite za prevažanje več prtljage, športne opreme, koles, smuči in dodatne opreme.

Na strešne nosilce je mogoče namestiti tudi smuči, kolesa in druge večje predmete. Obstajajo pa tudi namenski nosilci za smuči, kolesa in drugo športno opremo. Mogoče je tudi, da na navadne nosilce namestimo smuči in podobno opremo, če imamo za to primerne nastavke oziroma dodatno opremo za strešne nosilce.

Tipski tovorni strešni nosilci

Tovorna vozila imajo pogosto več namenskega prostora za prtljago. Kljub temu pa se hitro zgodi, da moramo izkoristiti prostor na strehi za prevažanje dodatne opreme.

YouTube video
Tipski tovorni strešni nosilci so namenjeni za določeno serijo vozil in se prilegajo strehi avta. Izdelani so za SUV-je, terence, kombije ipd.

V tem primeru nam najboljšo rešitev ponujajo tipski tovorni strešni nosilci. Njihova prednost je ta, da so namenjeni za določene vozila ali serijo vozil. Se popolnoma prilegajo strehi našega SUV-ja, terenca, kombija, poltovornjaka ipd.

Iz iste kategorije: