Avtomobilski strešni nosilci za Citroen C4 Coupe
Avtomoto admin  

Avtomobilski strešni nosilci za prevoz več tovora

Naš avtomobil je nepogrešljivo orodje, ko se odpravljamo na izlet ali dopustovanje. Pri daljših vožnjah pa nam hitro zmanjka prostora v prtljažniku, kar nas postavi pred izziv. Doma lahko pustimo stvari, ki jih ne potrebujemo. Prtljago pa je mogoče tudi prevažati znotraj kabine. Prva možnost nam lahko povzroči dodatne stroške, saj bomo morali kupiti manjkajočo opremo. Druga možnost pa je nevarna, saj slabo pričvrščeni predmeti v kabini so lahko smrtonosni v primeru trka. Veliko boljša izbira so strešni nosilci za avto, ki jih lahko namestimo na večje in manjše jeklene konjičke.

Avtomobilski strešni nosilci so preprosti za namestitev

Neglede na našo potrebo po dodatni prtljagi, nam bodo avtomobilski strešni nosilci omogočali, da na strehi varno prevažamo raznovrstno prtljago. Na njih je mogoče namestiti tudi večje predmete, kot so:

  • Strešni kovčki
  • Kolesa
  • Raznovrstno športno opremo

Na nosilce na strehi lahko tudi namestimo različne zabojnike v katerih prevažamo razne predmete. Seveda moramo poskrbeti, da je vse primerno pričvrščeno in da se med vožnjo ne premikajo oziroma poskakujejo predmeti na nosilcih. V vsakem primeru je to najboljši dodatek za ljudi, ki radi kampirajo, smučajo ali se pogosto radi odpravijo na daljša potovanja.

Strešni nosilci za Citroen vozila

Vozila znamke Citroen so izredno popularna po vsem svetu. Starejši modeli avtomobilov omenjenega proizvajalca pogosto nimajo nameščenih tovarniških nosilcev. Tako moramo sami poskrbeti, da vozilo opremimo s primernimi nosilci, ki jih zataknemo za vgrajene letve.

Avtomobilski strešni nosilci za Citroen vozila
Avtomobilski strešni nosilci za Citroen vozila

Vsi strešni nosilci za Citroen so prilagojeni določeni izvedbi vozila. Pomembno je, da izberemo primerne glede na starost oziroma letnik našega modela avta. Če nismo prepričano o točni izvedbi, lahko uporabimo VIN kodo našega vozila ter prodajno osebje v izbrani spletni trgovini z avtodeli povprašamo za pomoč.

Uživajmo v večjem udobju med dolgimi vožnjami

Pogosto se zgodi, da moramo znotraj kabine prevažati številno prtljago, saj je nimamo kam pospraviti. To je sicer dobra rešitev za res omejeno količino majhnih predmetov, vendar se hitro zgodi, da omenjena situacija postane nevarna. V primeru trka ali nenadnega zaviranja lahko tudi škatlica za robček postavne nevaren projektil, ki povzroči resne poškodbe.

YouTube video
Avtomobilski strešni nosilci Withcar za vsa vozila

Veliko bolje je, da uporabimo avtomobilske strešne nosilce in tako pridobimo ogromno površino, kamor lahko pospravimo prtljago. Če bi radi prtljago na strehi zaščitili pred dežjem, UV žarki in drugimi elementi, pa lahko na nosilce namestimo strešne kovčke.

Iz iste kategorije: