Avtomoto admin  

Strešni kovčki

Strešni kovčki so že pred časom popolnoma obnoreli svet, saj s svojo obliko in prostornostjo omogočajo, da lahko ljudje svojo opremo hranijo na varno in s seboj vzamejo veliko več, kot bi sicer spravili v svoje vozilo. Ta uporaben prostor namenjen za dodatno shranjevanje opreme je zelo učinkovit, še posebej za družine, ki veliko potujejo in tudi za tiste, ki želijo s sabo na počitnice vzeti nekaj več opreme, ampak to prej ni bilo mogoče.

S strešnimi kovčki ne boste več potrebovali gledati kaj boste vzeli s seboj in kaj ne, da ne boste zapolnili celotno vozilo, pa mogoče še kaj ne boste spravili vanj. Na voljo so vam strešni kovčki različnih oblik, velikosti in prostornosti, vse odvisno od tega koliko potrebujete in kaj boste v njem vozili. Od strešnih kovčkov pa bo odvisna tudi poraba goriva, saj bo ta zaradi opora nekoliko višja.

stresni-kovcek-na-avtu

Strešni kovčki popolni za velike družine

Za velike družine so strešni kovčki več kot odlični pripomoček, da se lahko na počitnice odpravijo brez težav. Brez, da bi bili na zadnjih sedežih stišani med prtljagi, ki bi se vsak čas lahko prevrnila na otroke. Če boste vso opremo lepo shranili v strešne kovčke, bodo lahko vaši otroci na zadnjih sedežih sedeli popolnoma varno in sproščeno, poleg vsega pa bodo imeli prostor, da se normalno gibljejo. V strešne kovčke lahko praktično spravite izredno veliko stvari, vsekakor pa vanje ne spravljajte hrane in pijače, ki bi se med potjo lahko pokvarila, ker je lahko izpostavljena vročini. Vanj spravite opremo, katera se vam zdi za to primerna in ene boste imeli težav (čevlji, oblačila, oprema za v planine ali za na morje). Pred odhodom pa še posebej raje dvakrat preverite, če ste kovček dobro zaklenili in se vam ta med potjo ne more odpreti.

YouTube video

Namesto novega avta bodo dovolj strešni kovčki

Če razmišljate, da bi si kupili novo vozilo samo zaradi tega, ker vanj ne spravite kakšno opremo več, ko se odpravljate na počitnice ali pa zaradi tega, ker ste kupili novega hišnega ljubljenčka, ki v avtu potrebuje svoj prostor, da se lahko pelje z vami. Takšno razmišljanje ne bo več potrebno, ker so vam na voljo strešni kovčki, ki vam bodo z lahkoto pomagali, da boste s sabo vzeli vse kar si želite in bo tudi vaš ljubljenček v avtomobilu dobil svoj varen prostor z katerim bo zadovoljen, vi pa boste opremo še vedno lahko imeli ob sebi.

Iz iste kategorije: