Nasveti in posel admin  

Vrhunska prehrana za majhne in velike pse

Velika prednost hladno stiskane hrane za pse je hitra prebavljivost. V pasjem želodčku se hitro razgradi. S tem se izognemo težavam, kot so vnetje črevesja, napihnjenosti, širjenje želodca, driski ipd. Naš kuža bo tako imel več energije, se počutil bolje in tudi ohranjal višjo nivo zdravja celotnega telesa.

Z veliko dragocenimi in uravnoteženimi sestavinami navdušuje hladno stiskana pasja hrana vsakega psa in njegovega lastnika.

Klasični briketi se počasi razgrajajo v pasjem želodcu. Obenem se tudi napihnejo, kar lahko povzroči nelagodje in bolečine. Hladno stiskani briketi pa se hitro razgradijo od zunaj na znotraj. Pri tem se ne širijo ali drugače povečajo svojega volumna. So najboljša alternativa surovi hrani, saj so ji po sestavi zelo podobni.

Hipoalergena hrana za občutljive pse

Vsa hladno stiskana hrana za pse ne vsebuje umetnih dodatkov in kemikalij, kar pomeni, da je hipoalergena. O hladno stiskani pasji hrani si preberite več na blogu. Obenem pa je pripravljena pri zelo nizkih temperaturah. To pomeni, da ohrani svoj okus in hranilne snovi, ki jih naši štirinožni prijatelji preprosto obožujejo.

Pasja trgovina kosmatinčki

Nakup kakovostnih briketov in konzerv je vedno priporočljiv, neglede na starost, velikost in pasmo našega psa. Hrana in igrače, ki jo ponuja pasja trgovina Kosmatinčki, je ročno izbrana, zaradi vrhunskih sestavin in kakovosti. Na izbiro imamo številne okuse hladno stiskanih briketov, kot so piščanec, jagnjetina, govedina, losos ipd.

YouTube video

Vse konzerve in briketi ne vsebujejo GSO – gensko spremenjenih organizmov, barvil, ojačevalcev okusa in drugih nevarnih kemikalij. Obenem pa se v njej ne nahaja pšenica, gluten, soja in druga hranila, ki bi lahko našemu kužku povzročila napihnjenost ali druge prebavne motnje.

Ohranjanje čiste dlake naših štirinožnih prijateljev je ključno, saj bomo tako preprečevali bolezni in parazite. Različne vrste kvalitenih šamponov za pse najdete v pasjih trgovinah.

Skorajda vsakemu lastniku psa se je že kdaj pripetilo, da se je njegov kosmatinec kdaj izgubil oziroma je želel pobegniti od doma. Omenjeno težavo lahko rešijo obeski za pse. Na pasji obesek namreč lahko podamo vse ključne informacije – telefonsko številko lastnika. Preberi več …

Iz iste kategorije: