Zdravje admin  

Rožni koren za povečanje naše moči

Spletna trgovina Bioforma na svoji spletni polici ponuja zelo kvalitetne izdelke, ki pripomorejo k boljšemu počutju in h kvalitetnejšemu življenju na sploh.
Med izdelki lahko najdemo marsikaj: od prehranskih dopolnil, olj do čajev in še kaj.rozni-korenMed izdelki najdemo tudi izdelek iz t. i. rožnega korena.

YouTube video

Kaj je rožni koren?

Rožni koren ali rodiola je rastlina, ki raste v Sibiriji. Svoje aktivne sestavine skriva predvsem v koreninah, ker uspeva v zelo težkih podnebnih razmerah. Prepoznamo ga po značilnih rumenih cvetovih, zelo mesnatih listih in tudi po prijetnem vonju, po katerem je rastlina dobila tudi ime.
V preteklosti so ljudje njene korenine žvečili kar surove, kar jim je zagotavljalo večjo moč, zlasti med dolgimi pohodi in tudi bitkami.
Zelo radi rečemo, da je rožni koren dragulj zdravja, saj vsebuje 5 aktivnih bioloških spojin, ki delujejo v sinergiji in so skupaj najbolj učinkovite pri podpori pri psihičnem počutju.
Rastlina ima tudi pozitivne učinke na spomin in posledično na pomnjenje, na simptome višinske bolezni, na atletske sposobnosti in na psihično ter tudi fizično počutje.
Izdelek lahko označimo kot sredstvo za pomiritev, sredstvo za spodbujanje razpoloženja, sredstvo za sposobnost pri delu, sredstvo za telesno ravnovesje ter sredstvo, ki nam daje energijo.
Izdelek moramo po nakupu hraniti pri temperaturi do 25 stopinj Celzija ter ga moramo varovati pred sončno svetlobo. Priporočene dnevne količine po mnenju strokovnjakov ne smemo prekoračiti.
Gre za prehransko dopolnilo, pri katerem se moramo zavedati, da ni nadomestilo za uravnoteženo ter raznovrstno prehrano. Paziti moramo tudi, da izdelek ne pride v roke otrokom, zato ga moramo skrbno varovati na primernem mestu. Prav tako izdelek ni primeren za nosečnice, doječe matere in otroke.
Izdelek lahko naročimo po telefonu ali pa ga naročimo preko spletne strani. Cena izdelka je objavljena na njihovi spletni strani, kjer se nahajajo tudi mnenja strank, ki so izdelek že kupile in ga že uporabljajo. Tako lahko iz prve roke izvemo, da gre za kvaliteten izdelek, ki je dostopen prav vsakemu žepu.

Iz iste kategorije: