Tehnologija admin  

Registrirana domena poveča vašo prepoznavnost in zaupanje strank

Registracija domene prinaša veliko pozitivnih posledic. Z domeno se zviša zaupanje strank v varnost vaše strani, povečata se tudi vaša prepoznavnost in zaščita vaše blagovne znamke. Domene lahko kadarkoli prodate in zaslužite.registrirana-domena

Povečanje zaupanja strank

Stranke bolj zaupajo stranem, ki imajo registrirano domeno. Vaša lastna domena je odraz vaše profesionalnosti, poslovne naravnanosti, želje po dostojni predstavitvi vašega poslovanja in želje po večjem zaupanju strank. Domene poskrbijo za večji obisk vaše strani, vplivajo pa tudi na prodajo in popularnost vaše strani.

Večja prepoznavnost vašega poslovanja in vaše blagovne znamke

Registracija domene poskrbi za zaščito vaše blagovne znamke, saj nihče drug ne more registrirati domene z istim imenom. Vaša spletna stran bo bolj vidna in dostopna vsem, ki iščejo informacije, ki jih nudite le vi. Resna in večja podjetja registrirajo več domen z različnimi končnicami, saj se tako zaščitijo pred konkurenco. Z registracijo različnih domen se hkrati zaščitite pred konkurenco in pred morebitno tožbo zaradi nelastništva oziroma prevzema že registriranih domen.

Prodaja domen in zaslužek

V kolikor domena ustvarja dobiček in menite, da boste s prodajo zaslužili, lahko domeno kadarkoli prodate. Prodaja domen v zameno za dobiček je postala dobičkonosen posel. Vzemimo za primer nakup domene z dobrim in lepo zvenečim imenom po nizkiceni. Sčasoma domena pridobiva tržno vrednost in vam prinese lep dobiček ob prodaji. V Sloveniji je prodaja domen postala pravi trend, še posebej pri registraciji domen v povezavi z določeno dejavnostjo. Narašča prodaja domen, ki so povezana s prodajo avtomobilov, oken, vrat ali izdelavo spletnih strani.

Izbira naziva domene

YouTube video

Naziv domene izberite tako, da v iskalnik vpišite določeno zaporedje in dodajte končnico .si ali .com. V kolikor iskanje ne bo dalo zadetkov, domena še ni registrirana in je na razpolago. Izberite ponudnika za registracijo, sledite navodilom na spletni strani in zakupite domeno.

Iz iste kategorije: