Nasveti in posel Matej  

Skladiščni regali omogočajo optimalen izkoristek prostora

Skladiščenje je danes problem, s katerim se najbolj obremenjujejo tisti, ki za skladiščenje nimajo dovolj prostora. Najemnine prostorov oziroma cene so vedno povezane s kvadraturo. Tako si vsak posameznik ali podjetje lahko nakoplje visoke stroške zaradi skladiščenja. Za optimalno izrabo prostora so nujni skladiščni regali. Skladiščni regali niso primerni zgolj za profesionalno rabo v podjetjih.

Potrebujemo jih lahko tudi za domače delavnice ali shrambe. Tako si bomo lahko uredili prostore tako, da bomo lahko pregledno shranili čim več materiala.

Skladiščni regali so prilagodljivi

Vsak posameznik ali podjetje bo lahko našlo primerno postavitev skladiščnih regalov. Regali so namreč sestavljivi in se lahko uporabljajo posamezno ali kot celota. Postavitve se lahko prilagodijo specifikam posameznega prostora. Tako bo lahko vsak našel postavitev, ki mu odgovarja. Prilagaja se lahko tako dolžina, kot višina posameznih postavitev. Regali so prilagojeni tudi tako, da so po željah razširljivi. Razmik med policami je prilagodljiv. Tako lahko najdemo optimalno rešitev za svoj shranjevalni prostor. Enostavno si ne predstavljamo, da regalov ne bi uporabljali. Naša skladišča bi bila nepregledna. Težko bi dostopali do potrebnih materialov. Tako pa so ti lahko pregledno razvrščeni in označeni, da jih v hipu lahko najdemo. Hkrati pa je zaradi skladiščnih regalov vsak skladiščni prostor izkoriščen v celoti.

Skladiščni regali so enostavni za namestitev

Namestitev skladiščnih regalov je povsem enostavna. Narejeni so tako, da so prilagodljivi in jih lahko postavljamo ali spreminjam postavitve, brez velikega napora. Skladiščni regali so namenjeni za različne potrebe, tako da je različna tudi nosilnost. Tako bo lahko zadovoljen še tako zahteven uporabnik. Lažje postavitve so na voljo za domače uporabnike. Tudi zahtevnejši uporabniki, predvsem podjetja, pa bodo lahko našle široko izbiro, s katero bodo zadovoljili svoje potrebe po skladiščenju. Ko so regali postavljeni, so trdni in trpežni. Police so izdelane tako, da na njih lahko shranjujemo široko paleto artiklov. Od lažjih do najtežjih. Lahko jih postavimo ob steno ali v več vrst in tako kar najbolj izkoristimo prostor. So namreč samo-stoječi. Imajo pa tudi možnost dodatne pritrditve, v kolikor to možnost potrebujemo.

YouTube video

Tako bo shranjevanje za vsakogar varno. Kot smo že omenili se prostor lahko izkoristi v celoti, s tem pa bomo lahko na manjših površinah shranjevali več.

Ročni viličar – neutrudni pomočnik v delovnih prostorih. Je neutrudni pomočnik tudi za vašo delavnico, skladišče ali pomočnik pri transportu različnih stvari. Orodje je visoko-kakovostne izdelave, odlikuje ga pa čvrst dizajn. Preberi več …

Iz iste kategorije: