Tehnologija Matej  

Ali so ovitki za telefon starejše generacije še na voljo?

Ste nekdo, ki še vedno uporablja pametni telefon prvih, drugih ali tretjih generacij? Če ste, potem vam lahko povemo, da zagotovo niste edini. A vseeno je treba vedeti, da so ovitki za telefon, ki je iz prvih generacij, bistveno bolj redki. A za enkrat so še vedno na voljo v spletnih trgovinah, kot je na primer Smartslam, ampak vedeti pa je še vedno treba, da so tovrstni ovitki za telefon počasi na poti iz prodaje, tako da je vse manj izbire tudi v spletnih trgovinah. Kot pa smo že rekli, so za enkrat še na voljo in lahko vašemu starejšemu telefonu podajo svežino.

Pohitite, saj ovitki za telefon, ki je star že več let, počasi izumirajo

Kot že rečeno, če želite svoj starejši model pametnega telefona odeti v neprebojni jopič, če se lahko tako izrazimo, to storite hitro. Namreč, ovitki za mobitele starejših generacij so vse prej kot pa popularni in jih je tudi na zalogah spletnih trgovin vse manj.

Razlog za to je seveda razvoj tehnologije, ki vsakodnevno napreduje, s tem pa novi mobilni aparati kar naprej prihajajo na police starih in tudi novih ponudnikov. Z njimi pa jasno tudi novi ovitki za telefon, saj morajo tudi proizvajalci le-teh konstantno prilagajati svoje ovitke in etuije, saj kot vemo, so dandanes telefonski aparati ravno tako kot tablice, na voljo v vseh možnih velikostih. Temu pa je treba prilagoditi tudi ovitke. No, četudi pa je ovitkov za starejše modele telefonov vedno manj, je vsekakor dobro, da se telefon še vedno zavaruje pred udarci, pa čeprav je star.

YouTube video

Izbiramo pa lahko med takimi ovitki, ki so prožni in iz mehkih materialov, kot sta na primer silikon ali usnje, ali pa med tršimi, kot je trda plastika ali pa les, če le-te še uspemo, kje najti. Je pa vsekakor svetovano, da če potrebujete za svoj starejši aparat nov ovitek, si le-tega priskrbite čim prej, saj jih kmalu ne bo več mogoče kupiti.

Preberite si še članek, kjer boste videli kako kvalitetni so varilni aparati Fronius.

Iz iste kategorije: