Tehnologija admin  

Enostavni nadzor nad transakcijami vaše spletne trgovine

Sama izdelava spletne trgovine ni več tako enostavna, kot je bila v preteklosti. Pomembno je, da si olajšate nadzor nad vsemi transakcijami prek vaše spletne trgovine in imate poglobljen nadzor nad posameznimi naročili. Magento moduli vam omogočajo enostaven nadzor nad vsemi plačilnimi transakcijami, pohitrijo celoten nakupni proces, strankam pa olajšajo nakup.

Magento modul MiniMax

Magento moduli, kot je Minimax, omogočajo povezavo med spletno trgovino Magento in samim računovodskim programom imenovanim Minimax. Magento moduli Minimax omogočajo enostavno izmenjavo in prenos podatkov v obe smeri.

Prenos podatkov lahko poteka iz računovodskega programa na spletno stran izdelano v Magentu in obratno. Tako prenašate podatke, spremenjene cene ali povečanje zaloge iz Minimaxa v Magento, v obratno smer pa prenašate podatke o novih strankah oziroma naročnikih ter o posameznih naročilih.

Še en pomemben dodatek – Vasco

Magento moduli, kot je Vasco zagotavljajo kvalitetno sinhronizacijo vseh podatkov iz vaše spletne trgovine Magento v računovodski program Vasco. Vsi podatki so avtomatično sinhronizirani in shranjeni. Na ta način se izognete morebitnemu spregledu računov ter vsem komplikacijam povezanim s tem.

Vaš računovodski servis bo imel vedno vse podatke takoj na voljo. Ta način sinhronizacije vam prihrani veliko časa in truda, saj vam prenosa ni potrebno izvajati ročno. Po sinhronizaciji podatkov, lahko uvažate in izvažate podatke za dodatno analizo in sintezo. Do programa dostopate kjerkoli, ne samo v vaši pisarni, kar pomeni, da imate celovit vpogled nad vsemi transakcijami kjerkoli in kadarkoli.

YouTube video

Glavne prednosti uporabe

Magento uporablja že prek 30% spletnih trgovin (ms3.si – internetne trgovine) na vsem svetu. Magento moduli podpirajo tudi do 500.000 artiklov v posamezni spletni strani. Hkrati lahko obdelajo tudi 80.000 naročil v eni uri. Magento je odprtokodni sistem in uživa veliko podporo na spletnih forumih.

Omogoča enostavno spletno optimizacijo, pri čemer dopušča spremenljive URL povezave in omogoča metapodatke posameznih artiklov in podkategorij. Odlično se integrira tudi z Google Analyticsom, kar vam daje poglobljen vpogled nad obiskanostjo spletne strani ter omogoča analizo navad kupcev.

Ko imate svojo trgovino, boste potrebovali tudi spletno oglaševanje. Preberite si več o tem v članku.

Iz iste kategorije: