Ekspres dostava
Nasveti in posel admin  

Ekspres dostava rešuje posel

Še preden se je trg globaliziral in povezal tudi z elektronskim načinom poslovanja ter komuniciranja, se je že uveljavil pregovor »čas je denar«, ki ima danes še veliko večjo težo kot nekoč.

Če ste podjetnik, potem gotovo veste, da staro reklo drži – in gotovo se tudi vi kdaj razburjate nad tem, da je čas postal tako pomemben, da nas pogosto spravlja v obup. Če so nekoč stranke razumele, da je za vsako stvar potreben čas, so danes nerazumevajoče.

Ves čas vas priganjajo roki, vsakdo bi želel, da je storitev opravljena čim prej, če ne kar takoj, in vsi želijo naročene izdelke še isti hip. Ne glede na to, koliko truda vložimo v delo, smo tako vedno odvisni tudi od hitre dostavne službe – ekspres dostava je marsikdaj tista, ki nam reši posel.


Kdaj je ekspres dostava najbolj nujna?

Z dostavo, ki se zgodi z danes na jutri ali tudi še v istem dnevu oziroma v roku nekaj ur, lahko poskrbimo, da svoje izdelke pravočasno dostavimo naročniku, ali pa na hitro prejmemo material, ki ga potrebujemo za svoje delo. Prav tako nam hitra kurirska služba ne rešuje zgolj zagate glede prejemanja in oddajanja reči, temveč tudi pomaga pri pravočasnem oddajanju dokumentacije. Kurir poskrbi, da so pomembni dokumenti, od katerih je odvisno naše nadaljnje poslovanje, pravočasno dostavljeni drugim podjetjem ali javnim institucijam.

Ekspres dostava

Dostava »na horuk«, pa ni bistvena zgolj za tiste pošiljke, ki krožijo znotraj naše države, temveč jo potrebujemo tudi takrat, kadar pošiljamo stvari v tujino. Prav zaradi tega mora dobra kurirska služba pokrivati ne le področje znotraj Slovenije, temveč nuditi tudi cenovno ugodno in hitro razpošiljanje v tujino.

Na koga se obrniti?

Pri nas je na voljo kar nekaj kurirskih podjetij, katerega izbrati, pa je odvisno predvsem od tega, kam in od kod najpogosteje pošiljamo oziroma prejemamo pošiljke. Marsikatero podjetje potrebuje v prvi vrsti lokalne kurirske storitve, torej znotraj mesta, pri drugih je potrebna ekspres dostava po vsej državi, spet pri tretjih v tujino.

Pomembno je, da storitve medsebojno primerjamo, pri čemer se ne oziramo zgolj na ceno dostave, temveč predvsem na zanesljivost službe ter na njihove časovne okvirje: lahko dostavijo pošiljko znotraj mesta v eni uri ali manj, pošiljko z enega slovenskega mesta v drugega v roku dveh ali treh ur? Časovni okvirji so tisti, od katerih je naš posel najbolj odvisen, zato najprej pomislimo na te, ne pa na strošeksame dostave – tega moramo tako všteti v ceno svojega poslovanja.

Iz iste kategorije: