Dom in družina admin  

NordicTrack Commercial 1750 ali NordicTrack Commercial 1500

Ko se pojavi vprašanje o tem ali naj uporabnik izbere NordicTrack model 1750 ali model 1500, se pojavijo različna mnenja, dileme.

Dejstvo je, da vsi modeli NordicTrack nudijo široko paleto naprednih funkcij in karakteristik, zaradi česar pogosto pri nakupu, nastane dilema. Produkta, ki vam jih bomo predstavili v nadaljevanju, s svojimi zmogljivostmi, ceno in ostalim, zajameta širok spekter oseb.

Podobnosti med NordicTrack Commercial 1750 in NordicTrack Commercial 1500

Oba modela imata vključeno iFit aplikacijo, preko katere je mogoče nalagati različne treninge in ostalo. Podobni sta si tudi kar se tiče najvišje zmogljive hitrosti, enako močan imata tudi motor.

NordicTrack-Commercial-1750

Razlike med njima

Kljub temu, da samo ime nakazuje na številne podobnosti, imata ti dve tekalni stezi kar nekaj razlik. Vsaka je namreč izdelana in namenjena različni publiki. Modelu 1750 ima vgrajeno funkcijo merjenja srčnega utripa, poleg tega pa je z naprednimi funkcijami mogoče hitreje dostopati do nastavitev hitrosti in naklona. Še ena lastnost, ki je drugi model nima je tudi sistem ventilacije. Razlike so opazne tudi med samim tekom po stezi in s tem povezanim blažilnimi učinki. Recimo, da boste pri modelu 1500 vsak korak bolj občutili, kot pri drugi, pri kateri je korak bolj »mehak«. Poleg vsega pa ima tudi slednja (model 1750) tudi številne funkcije s katerimi so treningi bolj zabavni (vgrajen brskalnik, zvočnike, stojalo za tablico, …), medtem ko NordicTrack 1500 tega nima.

Kako torej izbrati? Model NordicTrack 1500 je bolj primeren za osebe, ki ne potrebujejo široko paleto funkcij in pred nastavljenih programov ter za vse tiste osebe, ki imajo na razpolago manj finančnih sredstev. Katerega bi vi izbrali?

Iz iste kategorije: