Dom in družina admin  

Toto je visoko učinkovita enodelna straniščna školjka

Podaljšana enodelna straniščna školjka Toto Eco Soiree z glazuro Sanagloss

Pri tem modelu Toto MS964214CEFG#12 je pomembna samo učinkovitost, če pogledamo število funkcij, ki jih ponuja uporabniku. Če ste iskali model, ki ponuja dobro razmerje med kakovostjo in ceno, boste morda želeli ohraniti to v svojih mislih. Prvič, model ima odlično zasnovo. Mogoče ga je namestiti tudi v manjših kopalnicah. To bi moral biti razlog, da ga kupite takoj.

Oblika ni edina stvar, ki jo ljudje obožujejo. Tudi sistem za splakovanje je zelo dober. Školjka Toto MS964214CEFG#12 vam bo dala najboljšo zmogljivost, ki ste jo vedno želeli. Model bo z lahkoto pomagal, da se znebite odpadkov od trenutka, ko ste pritisnili ročico za splakovanje. Potrebuje samo eno splakovanje za odstranjevanje odpadkov. Sistem za splakovanje je zelo učinkovit, saj se izvaja v obliki curkov. To pomaga pri razbitju odpadkov na manjše dele zaradi lažjega splakovanja po stranišču.

Model porabi tudi manj vode med splakovanjem. Ker je to visoko učinkovita školjka, porabi le okoli 5 litrov vode na splakovanje. Model na splošno dobro deluje pri zagotavljanju manjše porabe vode. Nobenega dvoma ni, da se boste z njim počutili udobno.

Všeč vam bo tudi dejstvo, da je stranišče enostavno namestiti. Priložena je vsa oprema, ki jo potrebujete za namestitev. Priročnik je tudi jasen, tako da lahko namestitev poteka brez težav.

Podaljšana školjka TOTO MS964214CEFG # 01 Eco Soiree

Prednosti

  • ADA skladen
  • Certifikat WaterSense
  • Enostavna namestitev

Slabosti

  • Za vzdrževanje visokega sijaja morate uporabiti nežno čistilo

Straniščna Školjka TOTO Eco Soiree ima visoko učinkovito dvojno ciklonsko izpiranje (ki ga Toto zdaj imenuje Tornado flush). Sistem uporablja samo 5 litrov vode na splakovanje in ustreza zahtevam EPA Water Sense. Glazura SanaGloss (zdaj preimenovan v CeFiONtec v nekaterih Toto literaturah) ohranja posodo dlje čisto, saj zmanjšuje madeže in rast bakterij in mikrobov.

YouTube video

Stranišče je skladno z ADA (če je nameščeno z ročico, ki se nahaja na strani, s katere se stranišču približamo) glede na višino in obliko sedeža. Stranišče je opremljeno z mehkim sedežem in pokrovom.

Oblika in materiali

To je enodelna školjka, narejena je iz steklastega porcelana in z zaobljeno skledo. Ima visoko postavljen kotliček, ki zmanjšuje celotno površino tal, ki jo zavzema stranišče.

Iz iste kategorije: