Dom in družina admin  

Grelnik vode brez rezervoarja Eccotemp L5

Eccotemp L5 je zasnovan za prenosno in hitro vročo vodo, kar pomeni, da je idealen za:

  • Kabine
  • Počitniške prikolice
  • Kampiranje
  • Prhe za zunanjo uporabo
  • Kopanje hišnih ljubljenčkov
  • Čiščenje vozil
  • Kjerkoli potrebujete hiter in prenosen vir tople vode

Lahko ga obesimo na žebelj ali vijak in povežemo s standardno cevjo. Na voljo je tudi z ročajem, ki omogoča enostavno prenašanje.

Kaj mislimo mi?

Bili smo navdušeni nad enostavnostjo montaže in kako dobro deluje. Ena od prednosti / stranskih učinkov / slabosti, ki jih prinaša kmetija, je, da se otroci umažejo med igro v blatu in zemlji. To nas ne moti, vendar to pomeni, da bodo prinesli umazanijo v kopalnico ali pa se bodo morali soočiti s hladno vodo na zunanji cevi. Zahvaljujoč tej montaži brez rezervoarja se lahko otroci udobno umijejo zunaj, tako da kopalnice (in pot do njih) ostanejo čiste in brez blata.

Dva ventila, ki uravnavata pretok vode in temperaturo, olajšata nastavitev želene temperature. Ko je nastavljen na najnižji pretok in vročo temperaturo, je včasih prevroče – in še vedno ima dovolj pretoka za udobno prhanje. Pri polnem pretoku boste še vedno imeli dovolj tople vode.

Eccotemp je oblikoval to prho tako, da ne potrebuje vžigalnega plamena. Kadar tuš ni v uporabi, ni odprtega plamena. Ko preklopite stikalo in vklopite glavo tuša, tlak vode odpre pretok plina in vključi vžigalnik. Slišali boste zvok propana in skoraj takoj začutili vročino. Vžigalna naprava deluje, dokler se plamen ne prižge – odličen (in varen) sistem, ki je standard za vse sisteme brez rezervoarja, ki jih vidite danes.

YouTube video

Nekaj let smo živeli v Južni Ameriki in skoraj vso toplo vodo dovajali s sistemom brez rezervoarja. To je bilo učinkovito in ekonomično. Zakaj ogrevati vodo, ki je ne potrebujete? Ta model L5 vam bo dal 18 ur vročih prh, ki jih bo zagotovila ena 9-kilogramska propanska jeklenka. To bo dovolj za celo poletje.

Odličen bo tudi za kočo kot sistem z lastnim napajanjem!

Nenazadnje je tukaj še drugi edinstveni (tudi prenosni) grelnik ECCOTEMP s kodnim imenom L5. O prenosnih grelnikih smo povedali že veliko, zato nimamo kaj dodati, ampak samo pomislite: lahko ga vzamete kamorkoli greste, z lahkoto namestite in se prhate s stilom.

Iz iste kategorije: