Dom in družina admin  

Žaga DEWALT 20V Max je opremljena z 30-cm mečem

Akumulatorska verižna žaga DEWALT DCCS620P1 20V Max je opremljena z 30-centimetrskim Oregon mečem z nizkim povratnim sunkom in verigo, ki je primerna za različne naloge. Verižna žaga je opremljena z visoko učinkovitim motorjem brez krtačk, ki je zasnovan tako, da podaljša celotno življenjsko dobo motorja in zagotavlja daljše obratovalne čase pri uporabi.

Ta verižna žagav DEWALT DCCS620P1 ima enostaven vijak za napenjanje verige in zategovanje meča, za katerega ne potrebujete nobenega orodja. Žaga tehta samo 4kg in ima kompaktno obliko, ki vam omogoča enostavno vzdrževanje nadzora nad žago za daljša obdobja uporabe.

Dewalt je nedvomno vodilni v sektorju proizvodnje žag. Znani so po izdelavi zanesljivih in zmogljivih orodij in DEWALT DCCS690M1 40V ni nobena izjema. Ta odlična verižna žaga je opremljena s sistemom 6,0 AMP, kar je idealno za manjše in srednje velike naloge.

Za razliko od drugih motornih žag ima DCCS690M1 spremenljiv sprožilec hitrosti, ki vam omogoča prilagajanje hitrosti s prsti. Druge odlične funkcije vključujejo brezkrtačni motor, 40-centimetrski meč skupaj s težko verigo, avtomatskim mazalnikom in zategovalnikom verige.

Dobre stvari

  • Oblikovana tako, da ne potrebuje vzdrževanja
  • Deluje na učinkovito in zanesljivo litij-ionsko baterijo
  • Ima zavoro verige za večjo varnost uporabnika
  • Ima gumb za spreminjanje hitrosti; funkcija, ki ni običajna pri podobnih modelih
  • Deluje gladko in tiho
  • Ima funkcijo za zategovanje verige brez orodja

Slabe stvari

  • Lahko se uporablja samo za manjše in srednje velike rezalne naloge.
  • Morda ni idealna za tiste, ki si želijo močnejšo in trpežnejšo žago.

DeWalt DCCS620P1 je naša »izbira uredništva« kot najboljša brezžična motorna žaga. Je lahek in kompakten kos, ki hitro reže skozi les s hitrostjo 7 metrov na sekundo.

YouTube video

V primerjavi z produktom Makita, ki sem ga pregledal prej, menim da ta motorna žaga ni tako dobro narejena. Ampak ne razumite me narobe; na noben način ni slaba. Pravzaprav bi v primerjavi z drugimi izdelki na tem seznamu povedal, da ta model izgleda visokokakovostno. To samo govori o kakovosti Makite.

Ko gre za zmogljivost rezanja, je ta majhna 30-centimetrska verižna žaga prava zver. Seveda, ni tako močna ali učinkovita kot 40 ali 45-centimetrski modeli, ki sem jih pregledal prej, vendar lahko brez težav režete majhna drevesa ali velike veje.

Iz iste kategorije: