notranja vrata Vranešič
Dom in družina Matej  

Kakovostna notranja vrata po ugodnih cenah

Na trgu je veliko ponudbe, pri čemer se notranja vrata razlikujejo v različnih elementih, kot so uporabljeni materiali, tipi okovja, dodatki iz stekla, nasadila in tečaji, dimenzije, barve, podboji in druge tehnične in estetske lastnosti. Pri vsem tem ne gre pozabiti na ceno ter dostavo in montažo. Pri nakupu je zatorej potrebno upoštevati vse dejavnike.

V družinskem podjetju Vranešič z bogato mizarsko preteklostjo in izkušnjami na področju stavbnega pohištva pripravljajo brezplačne individualne ponudbe za notranja vrata. Cene v katalogu so navedene za en kos pohištva s podbojem, pri čemer so mogoči popusti na večje količine, še posebej, če stranke opremljajo hišo ali stanovanje. Občasno pa kupce presenetijo s prodajnimi akcijami.

Cena za notranja vrata z montažo ali brez

Pri pregledovanje ponudbe je pomembno vedeti, ali prodajalec nudi tudi montažo in dostavo pohištva. Sočasna prodaja in montaža ima številne prednosti, saj podjetja poznajo tehnične lastnosti izdelkov, ki vplivajo na to, na kakšen način bodo notranja vrata montirana in, kaj je potrebno pri montaži paziti.
Zato je običajno v končno ceno pohištva vključena tudi montaža, ki je dražja v primeru, če je potrebno še staro pohištvo odstraniti in dele odpeljati pod kosovne odpadke ter šele nato montirati novo pohištvo. Sicer pa morajo monterji zagotoviti kakovost montaže, zato da se spodnji robovi ne začno sčasoma povešati ali pa, da se stranice ne nagibajo v eno stran.

Cenik za notranja vrata glede na vrsto modela

Na voljo so različni modeli pohištvenih elementov, pri čemer se cena razlikuje, ali izberemo drsna, steklena, panelna ali pa stilna notranja vrata. Sicer pa na ceno najbolj vpliva izbira barve in debelina zidu pri montaži, kar pomeni, da je potrebno vgraditi širše podboje in trpežno krilno okovje.

notranja vrata Vranešič
kakovostna vrata Vranešič

Vsak model pohištvenega elementa ima določene značilnosti, ki vplivajo na ceno. Na primer, to je lahko dodatna zaščita, steklene površine v različnih grafikah, trdne prečke, skrita ali vidna nasadila in različne plošče, ki nudijo optimalno zvočno in toplotno izolacijo. Na ceno vpliva tudi to, ali je element zaščiten z barvno folijo, laminatno folijo ali pa z lakom.

Povpraševanje za notranja vrata po meri

Preko spletne strani je mogoče poslati elektronsko povpraševanje za informativni izračun cene ob predpostavki, da že izberemo določen model pohištva in pri tem vpišemo dimenzije. Kasneje lahko dodajamo različne dodatke, tako iz funkcionalnega kot iz estetskega vidika. To so lahko na primer različni vzorci na steklu, dodane plasti za toplotno izolacijo, kljuke in različne barvne možnosti, ki niso že vključene v ceno za notranja vrata.

Iz iste kategorije: