Dom in družina admin  

Sedežna garnitura po meri

Tudi domače pohištvo lahko izstopa. Zakaj bi izstopali zgolj z avtomobilom ali fasado. Naj izstopa tudi vaše pohištvo. Sedežna garnitura po meri v pravem odtenku barve bo samo vaša in zgolj vaša.

Imate kdaj občutek, da ste zelo pogosto v trgovini? Tako pogosto, da se že redni gost, čeprav morda nič ne kupite? Takšen občutek zelo pogosto dobijo ljudje, ki so tik pred nakupom novega pohištva. Od trgovine do trgovine, in še vedno nič. Morda so barve neskladne, morda je velikost malenkost prevelika ali obratno, premajhna. Nato pa še kakovost in otip.

Če se vidite v teh vrsticah, potem je zagotovo čas, da je vaše pohištvo, zlasti oblazinjeno pohištvo kot so stoli, koti in seveda sedežna garnitura, izdelani po meri. Veliki ponudniki pohištva se pogosto lahko prilagodijo željam strank, vendar žal v omejenih smernicah. V kolikor pa sodelovanje steče, je velikokrat cena previsoka. Ravno zato obstajajo lokalni mojstri, ki delujejo izključno preko naročil po meri.

Potrebujete novo jedilno mizo? Morda kuhinjske stole? Ali pa je sedežna garnitura po meri vaš cilj? V vsakem primeru, če ste pred izzivom kako tovrstno oblazinjeno pohištvo vmesiti v prostor ter katere barvne kombinacije izbrati, vam bodo pri naročilih po meri svetovali na vseh teh področjih.

Ekipa strokovnih sodelavcev in ekipa arhitektov, ki razumejo in cenijo počutje v bivalnem prostoru, bodo za vas naredili načrt, na osnovi katerega boste izbrali prav takšno pohištvo, ki si ga želite, a ob enem, ki kot vlito zapolni vaše sobe. Kaj pa časovna omejitev izgleda in trpežnosti? Če je sedežna garnitura po meri izdelana ali pa ste morda naročili posteljo po meri, bo ta še dolgo let v skladu z modnimi smernicami, saj vam bodo svetovali arhitekti, ki so zaposleni v vsakem salonu, ki izdeluje pohištvo po meri. Vaše pohištvo bo tako še dolgo v modi, predvsem pa bo kakovostno in trpežno. Kar pa na dolgi rok pomeni prihranek. Za ogled ponudbe in izdelkov vas vabimo na spletno stran Pohištva Novak.

Iz iste kategorije: