Moda in obleke admin  

Z oksfordicami boste očarali tudi najbolj kritično oko

Z oksfordicami na slavnostno podelitev 

Oksfordice so kot nalašč primerne tudi za nekoliko bolj svečane prireditve, kot je na primer podelitev diplome. Če v tem hipu nimate prave ideje, v kaj bi se obuli za takšno prireditev, z oksfordicami zagotovo ne boste brcnili v temo. Pazite le na pravo barvo kombinacijo. 

Na trgu so vam na voljo povsem klasične oksfordice ali pa takšne, ki bolj spominjajo na kakšno drugo vrsto čevlja. Še preden se odločite za nakup, pomerite oba čevlja in se po prodajalni nekaj časa sprehajajte. Najbolje bo, da nakup oxford čevljev opravite v popoldanskem času, kot to velja tudi za drugo vrsto obutve. Noga je tedaj že utrujena in vam bo sporočila, katera številka čevlja je najustreznejša za vas. 

Na trgu so vam na voljo povsem klasične oksfordice ali pa takšne, ki bolj spominjajo na kakšno drugo vrsto čevlja.

S svetlečimi espadrilami boste izstopali iz množice 

Če se vam espadrile zdijo preveč preprosto in pusto obuvalo, potem na trgu niste bili preveč pozorni na pestro ponudbo takšnih obuval. Izbirate lahko med espadrilami nevtralnih barv, po drugi strani pa so vam na voljo espadrile v kričečih in privlačnih barvnih odtenkih. 

YouTube video

Še posebej mikavne za nakup so na primer bleščeče espadrile. Praviloma so bleščice posute na njihov prednji del. S tem pridobijo na svojem statusu in jih lahko obujete tudi za posebne priložnosti, kjer boste zagotovo izstopali iz množice. 

Izbira kakovostnih espadril 

Verjetno ste pri nakupovanju espadril in druge obutve opazili, da so cene lahko zelo različne. Že na daleč se poskušajte izogniti prepoceni obuvalu. Espadrile za le nekaj evrov vam najverjetneje ne bodo služile prav dolgo časa. Že ko jih boste preizkusili v prodajalni, boste imeli občutek, da bodo vsak čas razpadli. 

Iz iste kategorije: