Moda in obleke Otroci in igrače Matej  

Ciciban copati so odlična izbira za vašega malčka

Za najmlajše družinske člane moramo biti še posebej pozorni pri izbiri oblačil pa tudi obutve. Njihove nogice namreč precej hitro rastejo, obenem pa je njihovo razpoloženje v kar precejšnji meri odvisno od vrste obutve. Odličen proizvajalec obutve za malčke je na primer Ciciban, ki na prodajne police postavlja veliko različnih tipov otroške obutve, med drugim so na voljo tudi odlično zasnovani copati.

Ob povratku v šolo so Cicibanovi copatki še toliko bolj zaželeni, za svojega malega junaka jih lahko po dostopnejši ceni naročite tudi v priljubljeni specializirani prodajalni z obutvijo.

Ciciban HOME je glavni protagonist ob povratku šole

Ti copati so na voljo v najrazličnejših zasnovah. Glavni protagonist ob povratku šole pa je zagotovo Ciciban HOME. To so copatki, ki so opremljeni z dodatno mero stabilnosti, ki mu jo daje posebej zasnovan opetnik. Usnjena kepica pa učinkovito ščiti sprednji del otroškega stopala, obenem pa preprečuje še prekomerno obrabo obutve.

Za izdelovanje Ciciban copat se uporablja prvovrstni tekstil. Ta dovoljuje, da se otrokova nogica povsem prosto razvija ter preprečuje potenje. Copatki HOME vključujejo tudi usnjen anatomski vložek, ki odlično poskrbi za udobje ter razvoj.

Copati s potiski, ki upoštevajo modne smernice

Vsekakor pa Ciciban copatki med otroki niso najbolj priljubljeni zato, ker se ponašajo z vrhunsko zasnovo ter materiali. To je precej bolj pomembno za njihove starše. Za malčke pa je vsekakor važneje, da so copatki videti kar se da privlačno za njihove oči. Vrhunski proizvajalec se tudi tega zaveda zelo dobro, zato na prodajne police postavlja obutev s privlačnimi potiski, ki prav vedno upoštevajo vse modne smernice.

Sicer pa so Ciciban copati narejeni iz povsem naravnih materialov, natančneje iz 100 % bombaža. Ta zagotavlja zračnost otroškim stopalom. Copati so narejeni po konstrukciji čevlja, kar zagotavlja zelo dolgotrajno uporabo ter seveda tudi stabilnost.

V novo šolsko leto z novimi copati

Vaš mali junak se mora odlično počutiti tudi v vrtčevskih oziroma šolskih prostorih. To je odvisno tudi od obutve, ki jo v času pouka oziroma obiska vrtca nosi. Z nakupom Ciciban copat boste malčku omogočili prijeten in lahek korak, obenem pa se bo veselo ponašal z zelo simpatično popisanimi motivi.

Iz iste kategorije: