Moda in obleke admin  

Superge ali čevlji?

Čeprav so superge vrsta obutve, ki smo jo včasih nosili zgolj med športnimi aktivnosti, pa dobivajo te v zadnjem obdobju povsem nov pomen. Elegantni moški in ženski čevlje, ki jih dandanes že skoraj redko opazimo na nogah mimoidočega, so izgubili na svoji priljubljenosti. Zakaj je temu tako in ali ste vedeli, da obstaja nekaj pravil nošenja športne obutve? Če vas zanima nekaj več, nadaljujte z branjem.SupergeSuperge so postale pravi modni hit, ki osvaja srca mladih in tudi starejših po vsem svetu. Gre za udobno obutev, ki jo nosijo tako dekleta kot fantje. Prav udobje je tista bistvena lastnost, ki jih dela tako priljubljene. Ženski čevlji so sicer zelo lepi, ampak na žalost moramo priznati, da so velikokrat neudobni in komaj čakamo, da jih sezujemo, ko pridemo domov. Ko se zjutraj zbudimo in oblečemo, smo kmalu postavljeni pred odločitev: čevlji ali superge? Nekateri tenis čevlji lahko izgledajo z oblekico ali s kavbojkami prav tako dobro, kot bi izgledali ženski čevlji. In ker so poleg tega še udobni, boste lahko ves dan veselo skakljali naokrog brez bolečin v nogah.
Vseeno pa obstajajo nekatera nenapisana pravila o nošenju športne obutve, ki jim je dobro slediti in jih upoštevati. Seveda niso obvezna, pa vendar so lahko včasih kar v pomoč pri izbiri in samem nošenju. Eno izmed njih je zagotovo naslednje.
Če vam je določen stil zelo všeč in uživate v njegovem nošenju, potem vztrajajte pri njem. Včasih ni ničesar boljšega od tiste klasike, ki si jo vedno nadenemo. Torej če se vam par vaših najljubših čevljev raztrga ali pa kakorkoli poškoduje, ne oklevajte, ali bi kupili enak par športne obutve ponovno. Marsikdo se namreč začne prepričevati, da če že mora kupiti nov par obutve, naj bo ta drugačen od stare. Pa vendar temu ni tako. Zakaj bi se odpovedali nečemu kar imamo radi. Drugačen pa čeprav nov par čevljev še ne pomeni, da boste z njimi bolj “in”, in še posebej ne pomeni, da se boste v njih počutili bolje. Prav nasprotno, velikokrat smo potem razočarani in obžalujemo nakup ter hvalimo naše stare čevlje.

https://www.youtube.com/watch?v=LUfBZpezhNQ

Iz iste kategorije: