Moda in obleke admin  

Pedikura Maribor za vse, ki si želite ostati lepi

Pedikura maribor vam nudi nego nog in stopal, tako za ženske, kot tudi moške. Za nekatere je ta zelo pomembna, saj imajo radi urejene noge, hkrati pa je nega nog prav tako koristna, da te ohranjamo zdrave. V pedikuro se vključuje odstranjevanje trde kožice, ki je lahko precej nadležna, nega vaših nohtov in za konec še masaža vaših utrujenih stopal. Tako se boste lahko popolnoma sprostili in uživali med samo nego in masažo.Pedikura MariborV primeru, da je vaša nega stopal redna, bo ta lažja in neboleča, če pa ste se za to odločili prvič, pa vas zna nekoliko boleti. Kljub vsemu pa verjemite, da boste iz salona odšli več kot zadovoljni, saj boste imeli urejene noge, nalakirane nohte in umirjene misli, saj ste se med masažo popolnoma sprostili.

Pedikura Maribor bo poskrbela za vaše nohte

Urejeni nohti kažejo splošno zdravje človeka, predvsem pa tudi urejenost, prav tako na nogi. Ne le, da vas po nohtih lahko sodijo ljudje, temveč lahko tudi zdravniki preko vaših nohtov ugotovijo kakšna so vaša pomankanja in bolezenska stanja. Namreč na nohtih se odražajo artritis, težave z ščitnico, glivična obolenja, pomanjkanje železa, obolenja jetr, srca, pluč in podobno. Zanimivo kajne, kaj vse nam lahko povedno nohti na rokah in nogah.

Pedikura Maribor – kaj vse vas zanima?

Pedikura Maribor vam lahko pove tudi veliko o samem nohtu, če vas seveda zanima in boste želeli izvedeti kaj na novo, kot na primer, da vam vaši nohti zrastejo približno za za 0,1 mm na dan. Ta številka je povprečna, kajti pri dojenčkih, otrocih in nosečnicah je rast nohta hitrejša, kot pa pri starih ljudeh. Verjetno tudi tega niste vedeli, da vaši nohti na nogah rastejo dosti počasneje, kot na rokah. Prav tako pa je za nekatere tudi novost to, da se na vaših nohtih odraža zdravstveno stanje in lahko zdravniki z vašega nohta razberejo vaša bolezenska stanja. Teh je mogoče razbrati kar precej, kot so kronična obolenja, obolenja jeter, srca, pljuč in drugih bolezni. Da so vaši nohti urejeni, je zelo pomembni, saj lahko s tem tudi sami ugotovite, da ste zdravi, poleg tega pa drugim izkazujete svojo osebno urejenost.

https://www.youtube.com/watch?v=QoE5Shw5cro

Iz iste kategorije: