Moda in obleke admin  

Toaletne torbice so tudi za moške

Kdo vse jih uporablja?
Toaletne torbice so primerne tudi za moške. Pogosto je v garderobah fitnes centrov ali dvoran za igranje badmintona in podobno, videti moške, ki imajo svoje reči lepo pospravljene v toaletni torbici. Toaletne torbice so namreč zelo praktične, saj lahko v en večji predal spravite tiste najbolj nujne reči, ki jih boste potrebovali, seveda pa tudi tiste, ki jih morda ne boste potrebovali, pa jih nosite s seboj za vsak slučaj.Toaletne torbiceV toaletne torbice moški spravijo najrazličnejše reči, a več ali manj samo tiste najbolj praktične. Na telovadbo s seboj seveda vedno vzamejo gel za tuširanje, pogosto takšnega, ki omogoča, da si z njim hkrati umijejo lase in kožo po telesu. Ker ima veliko moških krajšo pričesko, je to še toliko lažje storiti, saj si skoraj vedno umijejo tudi lase, kar pri ženskah ni ravno običaj. Saj veste, potem bodo imele pokvarjeno frizuro. Če bi šle na telesno aktivnost s svojim partnerjem ali prijateljem, pa bi tako izgubil živce, saj bi jih celo večnost čakal pred garderobo, preden bi se dokončno uredile, posušile in bile pripravljene zopet priti na plano.

Kaj vse skrivajo v sebi toaletne torbice?

Moški imajo s seboj pogosto tudi kremo za obraz, saj je po napornem treningu in potem tuširanju koža suha. Tudi krema za roke ali mleko za telo pride prav, ampak tega večinoma ne nosijo s seboj, saj ni videti ravno zelo moško, da bi se v garderobi mazali z nekim mlečkom. Seveda pustimo ob strani vse pozitivne učinke, ki bi jih imeli od tega. Toaletne torbice moških največkrat v sebi skrivajo tudi dezodorant, največkrat tisti mali gel v stiku, s katerim se namažejo pod pazduho. Sem pa pri nekaterih moških v toaletnih torbicah opazil celo kremo za britje in brivnik, da so se potem uredili denimo za sestanek, se pa to dogaja večkrat dopoldan, kot popoldan.
Manjši predali toaletnih torbic radi skrivajo tudi kakšno palčko za čiščenje ušes, med bolj praktične pa seveda spadajo tudi različni pripomočki, ki pridejo prav ob poškodbah, kot so povoji, obliži za rane, pa tudi razpršilo proti bolečinam, ki pride prav ob udarcih, padcih ali izvinih. Sploh če gre za oster kontaktni šport, kot je denimo kakšna borilna disciplina, rokomet ali squash, lahko takšno razpršilo pride prav celo zelo pogosto.
Moške toaletne torbice torej niso izjema, niti pa niso niti pravilo, saj je večini moških vseeno, če v svoj nahrbtnik zraven steklenico z vodo, umazanih športnih copatov, preznojenih majic in hlačk, stisnejo še kak gel za tuširanje in povoj. So pa lahko toaletne torbice tudi lepo darilo, je pa v takšnem primeru pametno kupiti bolj nevtralno in tudi malce kvalitetnejšo.

https://www.youtube.com/watch?v=a6Ji6ZvPuwY

Iz iste kategorije: