Moda in obleke admin  

Moške srajce za večjo samozavest

srajca-za-moskega

Če se želite dobro počutiti v svoji koži, morate dobro izgledati, pravijo. Pa vendar ni vse od izgleda, ki vam ga da narava. Veliko je tudi od obleke. In če ste moški, morate obvezno nositi tudi moške srajce ( http://benn.si/srajce.Veliko je bilo že govora o samozavesti. Ne glede na katerem področju delujete, boste svoje delo lahko kakovostno in uspešno opravili, le če se boste počutili samozavestnega. Samozavest pa ni samoumevna. Veliko morate delati na samem razvoju lastnih kompetenc. Začnemo pri izobrazbi in seveda nadaljujemo z nadaljnjim izobraževanjem, ki je povezan s stroko, ki jo opravljamo. Vse več pa je ljudi, ki so negotovi ravno zaradi videza. In to je nekaj kar lahko skoraj najhitreje spremenite. Ne govorimo o spremembi telesnega izgleda, kot je izguba teže, pridobitev mišične mase, ampak govorimo predvsem o obleki.


Moški imajo srečo, da se lahko tako za poslovno kot tudi za dnevno rabo oblečejo v oblačila, ki jih naredijo elegantne in urejene ob enem. Govorimo seveda o moških srajcah. Moške srajce lahko praktično kupite povsod. Skoraj vse trgovine z oblačili prodajajo moške srajce. Seveda boste morali obiskati več trgovin, da boste našli tisto, ki vam najbolje odgovarja. Govorimo o razmerju med kakovostjo in ceno. Znano je, da so kakovostna oblačila ali pa oblačila priznanih modnih znamk, bistveno dražja, kot pa so oblačila tistih manj priznanih oblikovalcev. O kakovosti ravno ne bi razpravljali v tem članku, lahko pa rečemo, da se zagotovo z višjo ceno pričakuje tudi višja kakovost.
https://www.youtube.com/watch?v=xmkXlArEn-o
Katero srajco v končni fazi izbrati, pa je seveda odvisno od priložnost za katero se pripravljate. Če govorimo o poslovnih srajcah, potem morate skombinirati tudi še preostale obleke. Pomembno je kakšen suknjič in kakšne hlače nosite. Tisti najbolj zagrizeni modni guruji pa bodo pozorni tudi na nogavice, in sicer ali se ujemajo z vsemi ostalimi kombinacijami. Kar pa seveda ni slabo. Oblecite svojo najljubšo srajco in v njej zažarite.

Kupi majico. Iščete majice z napisi ali potisk majic s sliko po vaši izbiri? Želite imeti svojo unikatno majico ali podariti izvirno darilo? Preberi več …

Iz iste kategorije: