Moda in obleke Zdravje admin  

Kalcedon

Ste po horoskopu dvojček ali devica? Ali pa poznate nekoga, ki je in ravno v tem času nekako praznuje, pa se odločate za primerno in super darilo. Kalcedon je vaša odločitev. Kamen, ki je rojstni kamen ljudi rojenih v teh dveh znakih.

Vsak od nas potrebuje nekakšno zaščito, nek talisman, ki bo pazil na nas, reševal marsikatera vprašanja in težave v našem življenju. Vsi potrebujemo odlično energijo, da bo naše življenje potekalo dobro in bomo zadovoljni. In vse to lahko reši naš rojstni kamen. Kamnov je pravzaprav veliko različnih, zato zaupajmo svoje potrebe, želje, pričakovanja in morebitne težave prodajalcem kristalov. Zaupajmo jim tudi naše rojstno znamenje. In dovolimo, da nam svetuje in predlaga. Potem pa samo spremljajmo rezultate in izboljšave. Verjetno bomo presenečeni, koliko teh pozitivnih bo in odslej verjetno ne bomo želeli brez svojega kristala prav nikamor.

Če imate težave z dihali, ste astmatik, kadite, imate težave s sluznico, imate strah pred temo, imate nočne more, potrebujete dobro in pozitivno energijo, čustveno stabilnost, iščete srečo in osebni mir? Ste razdražljivi, so vaše oči vnete, ste napeti ali vznemirjeni, je vaše razpoloženje spremenljivo? Želite veselje, srečo, zadovoljstvo, voljo? Želite dobro vplivati tudi na zdravstveno stanje? Če ste le na eno vprašanje odgovorili pritrdilno, potem si morate zagotoviti svoj kamen, kateremu rečemo kalcedon in bo tako pozitivno vplival na vse naštete težave.

Zanimivo je, da lahko na kar veliko stvari, situacij in razpoloženj vplivamo sami. Seveda ni vse odvisno od nas, pa vendar so tudi stvari, na katere lahko vplivamo in so celo stvari, ki so običajno nezaželene in katere lahko preprečimo, da do njih sploh pride, ali pa jih izboljšamo. Ena od možnosti je prav ustrezen kamen ali kristal. In, kar se tiče kalcedona, ki je eden od najmočnejših in najučinkovitejših kamnov, bomo zagotovo hvaležni njegovi moči, ko bomo prepoznali vse pozitivne učinke. Verjetno bomo pomislili, zakaj si ga nismo že prej omislili.

Iz iste kategorije: