Moda in obleke admin  

Kam z vso kozmetiko?

Večje in manjše toaletne torbice so nujna oprema vsake ženske. Vanje lahko spravite kozmetiko, higienske pripomočke pa tudi marsikaj drugega. Nekatere ženske toaletke, kot jim rade rečejo, uporabljajo tudi za shranjevanje drobiža ali plačilnih in drugih kartic. Večina pa jih uporablja za shranjevanje kozmetike ter različnih drobnarij, ki bi se sicer lahko hitro izgubile. Tako se vam ne bo nikoli več zgodilo, da bi se vam ličila stresla po torbici ali da bi morali šminko iskati neskončno dolgo časa. Odlično, kajne?

Večje in manjše toaletne torbice

V majhno torbico za v gledališče ali kakšen drug slovesen dogodek boste težko spravile veliko. Majhne toaletne torbice so kot nalašč za to. V njej imate lahko šminke ali maskaro ali kak drug kos kozmetike, s pomočjo katere si boste diskretno lahko popravile make up, če se bo pokazala potreba za to. Pri izbiri toaletne torbice bodite pozorne na to, da se ta stilsko ujema s samo torbico. Tako boste popolnoma usklajeni do zadnjega detajla.

V resnici je najbolje, če si za k vsaki torbici, ki jo imate, kupite še eno, dve ali tri toaletne torbice, ki barvno in stilsko pašejo zraven. Seveda pa je rešitev tudi nakup takšne toaletke, ki paše skoraj povsod. Tako vam ne bo treba prekladati stvari iz ene toaletke v drugo, ampak bo ta vedno pripravljena na to, da jo uporabite, ko bo čas za to.

Pisane in elegantne, predvsem pa praktične

Toaletne torbice vam omogočajo, da imate bolj urejeno torbico ali potovalko. Poskrbijo za boljšo organizacijo in za manj nereda. Odlično se obnesejo tudi na potovanjih, saj vanje pospravimo ne le vso kozmetiko, ampak tudi vse ostalo, kar potrebujemo za osebno nego na poti.

https://www.youtube.com/watch?v=FOi3sMsFwa4

V ta namen se najbolje obnesejo nekoliko večje toaletke z več predali. Lahko pa si njihovo notranjost organiziramo tudi tako, da vanje damo več manjših toaletk in tako razdelimo kozmetiko tako, da jo bomo lažje našli. To je zelo praktično, a pri nakupu nikar ne mislimo le na to, kako uporabne so take torbice. Enako pomembno je, kako so videti, saj nam lahko s svojimi prikupnimi vzorci in barvami vsakič znova polepšajo dan.

Ste pred nakupom novih ličil? Potem vam priporočamo da si preberete članek z naslovom “Prednosti kozmetike Nabla“.

Iz iste kategorije: