Moda in obleke admin  

Nova kvalitetna športna oblačila in dodatki za zunanje aktivnosti

Majice, ki odvajajo vlago

Za večurno aktivnost potrebujejo vaši zaposleni športna oblačila, ki odvajajo vlago. Za razliko od klasičnih bombažnih majic, poliester odvaja vlago. Po večurni aktivnosti tako oblačilo ni mokro, temveč povsem suho. Majice, ki odvajajo vlago, hkrati tudi preprečijo, da bi se lastnik prehladil zaradi mokrih oblačil. Taka oblačila so tudi lahka in zračna. V primeru dela na direktni sončni svetlobi je torej pomembno, da športna oblačila poskrbijo za regulacijo telesne temperature. 

Termalna oblačila

Termalna športna oblačila zadržujejo temperaturo. To pomeni, da so idealna tudi za ekstremne razmere. V primeru zelo nizkih temperatur ali dežja, termalna športna oblačila ohranijo toploto in obenem odvajajo pot s telesa. Zaradi aktivnosti tako oblačila ne postanejo mrzla ali mokra. Take majice in hlače so narejene iz posebnega tkanja z ojačeno tkanino, ki podaljšuje življenjsko dobo oblek. Obleke se tudi anatomično prilegajo telesu in so privlačne na pogled.

Majice odvajajo vlago
Za večurno aktivnost potrebujejo vaši zaposleni športna oblačila, ki odvajajo vlago.

Športne polo majice za prosti čas

Za športno eleganten videz so odlična izbira tudi polo majice, ki omogočajo udobje med gibanjem. Nosimo jih lahko v kombinaciji s športnimi hlačami ali jeansom. Nekateri modeli polo majic pa so primerni tudi za nošenje v kombinaciji z elegantnimi hlačami. Športne polo majice lahko nosimo tudi pod elegantnimi brezrokavniki. Ker se bo izpod brezrokavnika videl samo ovratnik, so polo majice odlična izbira za vse, ki se ne želijo pregrevati med nošenjem. 

YouTube video

Ženske polo majice za prosti čas

Ženske polo majice za prosti čas so odlična izbira za vse, ki prisegajo na športno eleganten videz. Polo majica se enostavno kombinira z mini krilom, kratkimi hlačami, športno elegantnimi hlačami ali celo z jeansom.

Iz iste kategorije: