Moda in obleke admin  

Košarkarske superge kot modni dodatek

Modne smernice v zadnjih letih ubirajo za nekatere čudne, za druge pa nadvse navdihujoče smeri. Prav nobeno presenečenje zato ne bi bilo, če bi se košarkarske superge pojavile v kombinaciji s poletno obleko ali pa kot dodatek k elegantnim oblačilom.

Spreminjanje obutve skozi čas

Obutev je bila v preteklosti ključnega pomena saj je predstavljala zaključeno podobo, ki je morala ustrezati smernicam. Moda je bila elegantna, klasična in za nekatere zelo dolgočasna. Z vstopom tehnologije pa se je začel spreminjati tudi pogled na modo. Barve so postale del vsakdana in tudi posamezniki so se lahko sami odločili za nakup oblačil brez pritiska družbe. V zadnjih nekaj letih pa so oblikovalci začeli promovirati nadvse bizarna oblačila, ki niso primerna za uporabo. Velikokrat vidimo na modnih revijah oblačila, ki jih sploh ni mogoče nositi v realnem življenju. Smisel modnih revij je torej izgubil svoj pomen.

V današnjem času smernice ustvarjajo tudi modne blogerke, ki svoj stil delijo na socialnih omrežjih. Košarkarske superge v kombinaciji z vsakodnevnimi oblačili so torej na spletu čisto običajna stvar. Veliko deklet posnema stil svojih vzornic, zato lahko velikokrat opazimo punce, ki svoj stil dopolnijo z košarkarskimi čevlji.

Košarkarske superge se sicer uporabljajo za igranje košarke. Največkrat so prilagojene igranju na parketu. Med najbolj znanimi so Air-Jordan superge, ki so plod sodelovanja med Nike-om in košarkarskim igralcem Michaelom Jordanom. Prepletanje športnih oblačil z oblačili za vsakdanjo rabo so vedno bolj priljubljena. Tudi znamke, ki izdelujejo športno opremo so začele z izdelovanjem oblačil prilagojenih za vsakdanjo rabo. Med najbolj priljubljenimi športnimi čevlji so tako Air-Max čevlji proizvajalca Nike in All Star čevlji, ki so na trgu že več kot 30 let.

Če si želite biti drugačni od drugih je rešitev kombinacija oblačil s športno opremo. Košarkarske superge predstavljajo nekaj novega kar se v modnem in realnem svetu še uveljavlja.

Iz iste kategorije: