Moda in obleke admin  

Napisi na majicah nas lahko hitro spravijo v dobro voljo

Nekateri kosi oblačil so res nekaj posebnega. Še posebej tisti, ki so povsem unikatni. In takšne so tudi nekatere majice, na katerih so najrazličnejši potiski pa tudi napisi. Lastniki majic so morda kos oblačila izdelali kar sami. Na spletu namreč obstaja prav posebna aplikacija, ki vam omogoča, da si sami lahko v hipu izdelate personalizirano majico.

Motivi in napisi na majicah pa so lahko zelo različni. V bistvu so odvisni od vaših želja in potreb. Morda potrebujete več kosov majic, ki jih boste s pridom uporabili na kateri od športnih prireditev. V tem primeru je napis na majici lahko v obliki imena športnika ali pa kluba, za katerega navijate.

Majice za valentinovo

Napisi na majicah so še toliko bolj prepričljivi, če jih nosite z namenom. V letu se razvrsti kar nekaj takšnih praznikov oziroma dni, ko so majice z napisi še toliko bolj zaželene. Za valentinovo si lahko omislite majico zase in za svojega izbranca oziroma izbranko. Na njej bo zagotovo veliko rdeče srce, v katerem bosta morda skriti vajini imeni.

Majice z napisi vedno privlačijo poglede.

Tudi v pustnem času si lahko nadenete kakšno prav posebno majico. To lahko preprosto porišete in popišete kar sami. Na trgu obstajajo takšni pripomočki, ki so kot nalašč namenjeni za kracanje po majicah in drugih kosih oblačil oziroma po tekstilu.

Unikatno izdelani kosi oblačil prav pridejo tudi na dekliščini ali pa fantovščini. Enako dobro se obnesejo na kakšnem drugem dogodku, ki praviloma poteka enkrat v življenju. Bodoča ženin in nevesta pa si lahko unikatno majico nadeneta nekaj dni pred poroko. Bistveno pa je, da nas motivi ter napisi na majicah spravijo v čim boljšo voljo.

YouTube video

Tekstil z napisom je priljubljen tudi v obliki promocijskega darila

Sicer pa so oblačila z napisi tudi del poslovnega sveta. Precej podjetnikov svojim zaposlenim, strankam, poslovnim partnerjem, bližnjim in še komu ob posebnih priložnostih ali dosežkih poklanja promocijska darila. Če so ta v obliki tekstila, so jih obdarovanci še toliko bolj veseli, saj gre za zelo uporaben dar.

Promocijski tekstil navadno ne nosi samo napisa oziroma imena podjetja, temveč je na njem všit ali pa tiskan še logotip.

Iz iste kategorije: