Moda in obleke admin  

Ženske majice za različne namene

Logotip na ženski majici

Čeprav na marsikateri majici za ženske lahko opazimo logotip nekega podjetja, so takšne majice morda videti še atraktivnejše in njihova nošnja še zdaleč ni omejena. Če je logotip natisnjen na primernem mestu in na dovolj mikaven način, je takšna majica še privlačnejša.

Majice za dekliščino
Majice za dekliščino z najzabavnejšimi napisi

Če ste torej podjetnik in razmišljate, kako obdarovati predstavnice nežnejšega spola, je odlično zasnovana majica odlična priložnost. Premislite, ali bo to športna ali nekoliko bolj elegantno zasnovana majica. Dobrodošla rešitev so polo majice, ki so nekakšna vmesna varianta med športno in elegantno majico.

Majice za ženske in drugi kosi promocijskega tekstila

Ženske majice so torej samo ena od možnosti promocijskega darila. Enako priljubljene so tudi jakne, brezrokavniki, hlače, kape, rokavice. V resnici s prav nobenim kosom promocijskega tekstila ne morete brcniti v temo, če izberete oblačilo iz vrhunskega materiala.

YouTube video

Promocijski tekstil lahko kot podjetnik podarjate ob najrazličnejših priložnostih. Svoje zaposlene lahko obdarujete ob koncu leta, ko se z njimi svojega poslovnega uspeha veselite na novoletni večerji.

Majice za dekliščino z najzabavnejšimi napisi

Nekateri življenjski dogodki so neponovljivi, zato se je nanje treba še toliko bolje pripraviti. Ob tem je večina med vami zagotovo najprej pomislila tudi na poroko. A pred tem sta v ospredju še dva prav tako pomembna dogodka. To sta dekliščina in fantovščina. Za dekliščino praviloma poskrbijo nevestine prijateljice, za fantovščino pa prijatelji bodočega ženina.

Za dekliščino in fantovščino je treba izbrati primerno lokacijo dogajanja, med drugim je treba poskrbeti tudi za sam izgled povabljencev. Majice za dekliščino in fantovščino so nepogrešljiv dodatek. Skupina deklet in fantov na zabavi lahko nosi podobne majice z enakim napisom. Morda drugačen napis nosita le bodoča nevesta in ženin.

Iz iste kategorije: