Dom in družina admin  

Vrednost gostinske opreme je v detajlih

Ključne lastnosti kakovostne gostinske opreme

Kakovostna gostinska oprema je zagotovo pomemben ključ, ki vam bo pomagal do odličnih rezultatov. Vrhunska oprema za gostince se ponaša z nekaj ključnimi prednostmi. To so estetska vrednost, dolga življenjska doba ter preprostost čiščenja ter vzdrževanja.

Omenili smo, da je pri gostinski opremi na sploh dobro biti pozoren tudi na posamezne detajle. Vsak kos opreme mora biti popolnoma prilagojen. Z drugimi besedami gostinska oprema mora biti izdelana po merah in željah naročnika. Pomembni so tudi zaobljeni robovi ter vogali omaric, predalov in delovnih plošč, dovolj visoki hladilni deli za več prostora za hrambo pijače.

Industrijski pomivalni stroj
Industrijski pomivalni stroj se torej lahko prilagodi individualnim potrebam.

Odlični materiali gostinske opreme

Gostinska oprema je lahko izdelana iz različnih materialov. Najpomembneje pa je, da so materiali kakovostni, trpežni in varni za uporabo. Oprema je lahko v celoti izdelana iz  nerjaveče pločevine. Dobro se obnesejo tudi nevtralne omarice ali pa dvostenska izvedba ličnic predalov ter vrat s polnilom proti hrupu.

Poizvedovanje za nakup gostinske opreme

Omenili smo, da vam ponudniki oziroma proizvajalci gostinske opreme pri nakupu ponujajo več možnosti. Gostinska oprema je lahko povsem nova, lahko kupite tudi rabljeno opremo, ne nazadnje pa si jo za določen čas tudi najamete.

YouTube video

Rabljeni ali novi industrijski pomivalni stroj

Morda v tem hipu iščete preprosto ter cenovno dostopno rešitev za pomivanje večje količine posode za svoj gostinski lokal. V tem primeru je rabljeni industrijski pomivalni stroj odlična rešitev. Takšen stroj za pomivanje se uvršča med profesionalne gostinske pomivalne stroje ter je na voljo v več različicah.

Industrijski pomivalni stroj je lahko namenjen pomivanju kozarcev, beli ali pa črni posodi in še drugi kuhinjski posodi. Na trgu je na voljo v več oblikah. Oblika je prilagojena glede na količino umazane posode in s tem tudi na potrebo gostinca.

Iz iste kategorije: