Dom in družina admin  

Harmonično spanje v domači spalnici

Uspešna domača podjetja kljub težkim časom ustvarjajo kvalitetne proizvode, ki so cenjeni ne le doma, temveč tudi v tujini. Med njimi so tudi slovenski proizvajalci pohištva, ki zmeraj znova navdušujejo s ponudbo najrazličnejših izdelkov.

Za dobro spanje

Potrebe po kvalitetnem spancu so dandanes na vrhuncu, saj se v svetu velikega stresa vsaka minuta dobrega spanca zelo pozna. Prav zato je pomembno, na kakšni podlagi spite, saj je od te odvisno, kako dobro se boste naspali. Pomemben je seveda jogi vložek, katerega sestava mora biti ustrezna za vaše telo. Vendar pa je pomembna tudi sama postelja, ki mora biti dovolj kvalitetna, da zdrži celotno življenjsko obdobje človeka. Za dober občutek v sami spalnici, pa je pomembno tudi pravšnje pohištvo.

Spalnica harmonija

Spalnica harmonija ponuja ugodje, ki se mu ne boste mogli upreti. Obiščite salone pohištva in se prepričajte o kvalitetni izdelavi spalnic, ki vam ponujajo harmonično spanje. Za morebitna vprašanja se obrnite na prodajalca ali kontaktirajte proizvajalca, vsi vam bodo z veseljem svetovali pri nakupu. Spalnica harmonija je premišljeno izdelana in vsebuje elemente v barvi oreha, ki vas bodo navdušili. Kvalitetna izdelava zagotavlja največ za vaš denar, prav tako pa proizvajalec zagotavlja garancijo in dobavljivost izdelkov.

Kašno posteljnino svetujete v moji spalnici

V spalnici svetujemo tkanine iz 100 % bombaža po možnosti Mako’Saten iz fino česanih bombažnih niti. Kvalitetna posteljnina je temelj dobrega počutja v vaši spalnici. Navdušite lahko sebe in vašega partnerja, kjer boste našli sprostitev in počitek v vaši spalnici.
www.bount.si

Postavitev in želje kupcev

Po želji vam spalnico dostavimo na dom, ponujamo pa tudi možnost montaže na vašem domu. O pogojih se pozanimajte pri najbližjem prodajalcu. V kolikor vam postavitev ne ustreza, se lahko v dogovoru s proizvajalcem najdejo ustrezne rešitve. Sestavljivost spalnice namreč omogoča različne možnosti postavitve. Vaše želje so karseda dobro upoštevane, če želite izris ali morda kompletno spremembo določenih elementov, pa je najbolje, da se obrnete na proizvajalca.

YouTube video

Izbira prave spalnice

Če želite prejeti brezplačni katalog, obiščite spletno stran proizvajalca, kjer izpolnite kontaktni obrazec. Prav tako pa si lahko prvi vtis ustvarite s pregledom slik na proizvajalčevi spletni strani.

Iz iste kategorije: