Moda in obleke admin  

Uhani so lepo darilce!

Kadar želite podariti kakšno malenkost, so uhani super rešitev! Majhni, veliki, pisani, igrivi, kakršni koli že. Pomembno je, da ob njih pomislite na osebo, ki jih bo nosila. Da se vam zdi, da so ji pisani na kožo. Med ogromno izbiro, ki jo lahko najdete v spletni trgovini z nakitom Lideja.com, to sploh ne bo težko. Mogoče še zase najdete kak par ali pa se boste ob pregledovanju ponudbe spomnili na to, da bi obdarovali še koga drugega. Uhani so namreč odlično darilce tudi v primeru, ko morate obdarovati več ljudi naenkrat s kakšno pozornostjo. Vsaki osebi lahko kupite takšne, kakršne so ji všeč.

Drobna pozornost z osebnim pečatom

Uhani kot darilo imajo veliko večjo vrednost kot bonboniera, pa čeprav boste za oboje odšteli ribližno enako denarja. Bonboniera je namreč podobno generično darilo kot kava ali čokolada. Takšno darilo ni osebno, ampak ga podarimo tistim, ki jih ne poznamo dobro. Če takšno darilce prinesemo prijateljici, je lahko užaljena, saj se ji bo zdelo, da se z darilom niste niti malo potrudili.

Uhani so darilo popolnoma drugačnega tipa. Vzeti si morate čas, da izberete tiste, ki bi najbolj ustrezali vaši prijateljici. To pomeni, da bo darilo bolj osebno in podarjeno bolj s srcem. Prijateljica bo takšnega darila gotovo bolj vesela, četudi uhani ne bodo dragoceni kar se tiče cene – pomemben je dober namen in lepa gesta.

Nakit, ki si ga želi vsaka ženska

Kakšni uhani so najlepši? Vsaka ženska bo odgovorila drugače. Ko kupujete darilo, mislite torej na osebo, ki ji boste darilo podarilo. Naj bodo uhani, ki jih boste izbrali, po njenem in ne po vašem okusu. Če ima rada ekstravaganco, izberite ekstravagantne uhane. Če prisega na klasiko, naj bodo tudi uhani, ki jih boste kupili, čim bolj klasičnega tipa.

YouTube video

Če pa ima rada mladostno razigranost, naj bodo takšni tudi uhani. Ponudba je dovolj velika, da z iskanjem ne boste imeli težav. Uhani so super drobna pozornost, s katero boste razveselili svoje prijateljice. V primeru, da se boste v naslednjih dneh po dolgem času spet dobile na kavi, jim prinesite lepo darilce presenečenja – uhani so kot nalašč za to!

Iz iste kategorije: