Moda in obleke admin  

Najbolje prodajani izdelki kozmetike Lovely

Proizvajalci kozmetike se vse bolj osredotočajo na izdelovanje naravnih in inovativnih produktov. Zavedajo se, da uporabnikom ni pomembna samo učinkovitost in cena izdelke, temveč tudi kakovost. Kozmetika Lovely je ravno zato izjemno priljubljena. V trgovine s kozmetiko postavlja najrazličnejše produkte, ki so tudi cenovno dostopni. 

Izdelki Lovely so vam na voljo v vseh bolje založenih drogerijah, kupite jih lahko tudi v spletni prodajalni. Predstavljamo vam nekaj izdelkov te priljubljene blagovne znamke, ki se v tem hipu odlično prodajajo. 

Olje za obraz in telo z bleščicami 

Gold body shimmer je odlično olje za telo in obraz z bleščicami. Omogoča vam hiter ter preprost način za osvetlitev ter poudarek izbranega dela telesa. Po nanosu je koža intenzivno navlažena. Z oljem si ne boste umazali svojih oblačil zaradi hitro vpojne formulacije. Vonj olja je čudovit, na koži ostane dolgo časa. Daje intenziven sijaj, vsebuje drobne in privlačne svetleče delce. Uporaben je zlasti v poletnem času, ko pokažete nekoliko več kože. Sicer pa si ga lahko na telo nanašate ob najrazličnejših priložnostih, ki so svečano obarvane. 

YouTube video

Tekoče črtalo Gold eyeliner 

Kozmetika Lovely svoje uporabnice razvaja tudi s prečudovitim tekočim črtalom, ki so mu dodane kovinske bleščice. Črtalo lepo osvetli oko, uporablja se tudi kot senčilo. Za nanašanje je črtalo preprosto in se lepo razmaže. Na svojem mestu ostaja skozi ves dan, saj je črtalo izjemno obstojno. 

Izdelek se ponaša z visoko mero pigmentacije, kakovostno teksturo. Po njem posegajo zlasti tiste uporabnice, ki z uporabo ličil želijo še posebej izstopati. 

Lovely maskara Vampire 

Kozmetika Lovely je med uporabnicami znana tudi po izjemno kakovostnih maskarah. V tem hipu se najbolje prodaja maskara Vampire. Namenjena je vsem tistim uporabnicam, ki si želijo kar se da povečati svoje trepalnice. Maskara se ponaša s prav posebno profilirano krtačo, ki priviha in loči vsako trepalnico posebej. To ustvarja spektakularen končni rezultat. 

Formula maskare je obogatena z izvlečkom jojobe. Trepalnice zato hrani, krepi in navlaži. Maskara obenem drži trepalnice v odličnem stanju skozi ves dan. 

Omenjene in še vse druge izdelke, ter kozmetične znamke kot so kozmetika Wibo, Makeup Revolution, … si lahko po dostopnejši ceni naročite tudi preko spleta. Na voljo so vam posebni popusti. 

Iz iste kategorije: