Kozmetika Wibo za vse ženske kozmetične potrebe
Moda in obleke admin  

TOP izdelki kozmetike Wibo

Vsi ljubitelji kozmetičnih izdelkov ste stalno na preži za novimi produkti. Pri izbiri ličila ali kakšnega drugega kozmetičnega doprinosa pa ste ne nazadnje zelo pozorni tudi na proizvajalce oziroma na blagovne znamke. Nekateri prisegate samo na določene, spet drugi dajete priložnosti prav vsem oziroma tistim, ki so nekoliko bolj priznani.

S kakovostnimi in cenovno dostopnimi izdelki se ponaša kozmetika Wibo. Verjetno vam je tudi zaradi tega dobro poznana, še večja verjetnost pa je, da že uporabljate katerega od njenih vrhunskih produktov. Morda vam najprej pride na misel Wibo šminka ali pa Wibo paletka za obraz. Ta dva izdelka sta med bolje prodajanimi. A na trg kozmetika Wibo še zdaleč ne postavlja samo ene vrste šminke in obrazne paletke.

Močno pigmentirana šminka v štirih različnih barvnih odtenkih

Kakovost šmink se meri tudi po stopnji pigmentiranosti. To vedo povedati dobri poznavalci ličenja pa tudi najbolj zahtevni profesionalni mojstri. Če iščete močno pigmentirano šminko, je Wibo šminka Adorable matte lipstick več kot odlična izbira. Na voljo je v štirih različnih odtenkih. Izbira odtenka pa je v prvi vrsti odvisna od barve oziroma vašega tena kože, oči in še česa.

Šminka kozmetike Wibo
Kozmetika Wibo – šminka

Tovrstni produkt priznanega kozmetičnega proizvajalca velja tudi za enega od najbolje prodajanih produktov, zato je uvrščen na lestvico TOP ličil. Ustnice učinkovito pokrije z bogato barvo, in so samo z enim samim potegom. Za piko na i ustvarite še mat zaključek, ki je v zadnjih letih v trendu.

Neverjetno dolgo obstojna manikura in osupljiv gel sijaj

Kozmetika Wibo se hvali tudi z zelo kakovostnimi laki za nohte. Njihova posebna formulacija zagotavlja neverjetno dolgo obstojno manikuro ter osupljiv gel sijaj. Inovativna barvna tehnologija ponuja intenzivno barvo, in sicer v kombinaciji z vrhunskim prekrivanjem.

YouTube video
Wibo lak za nohte

Visoka pigmentiranost, dolga obstojnost, kakovostna tekstura laka za nohte, intenzivni sijaj, preprosto za uporabo, sijoči končni zaključek – vse to so prednosti, ki so Wibo lak za nohte ponesle med zvezde oziroma TOP izdelke, po katerih posežejo tudi najzahtevnejši uporabniki make upa.

Zaključni puder v prahu

Posebno mesto med ličili si zagotovo zasluži tudi Wibov kompaktni puder. Za vašim ličilom zagotavlja celodnevno obstojnost. Obenem pa ustvarja mat, ne svetleč videz obraza oziroma kože. Puder je rahlo obarvan, kar pa je pravzaprav velik plus. Nanaša se ga preko tekočega pudra ali pa kar povsem samostojno.

Na koži zaključni puder v prahu ustvarja povsem gladek občutek, zgladi manjše gubice in nepravilnosti.

Iz iste kategorije: