Tehnologija admin  

Skupinske inštrukcije za vse

Zakaj bi plačevali visoke zneske za individualne inštrukcije, če se lahko odločite za skupinske inštrukcije in privarčujete? Takšne inštrukcije so najboljše takrat, ko se izkaže, da vaš otrok, pa naj hodi še v osnovno ali že v srednjo šolo, določene snovi ne obvlada, enake težave pa imajo tudi njegovi vrstniki.

inštrukcije

Skupinske inštrukcije lahko potekajo v paru ali v manjši skupini, v kateri je poleg inštruktorja še nekaj učencev, ki imajo vsi približno enako stopnjo znanja in se želijo naučiti iste snovi. To pomeni, da so inštrukcije v skupini resnično učinkovite takrat, kadar so učenci sošolci ali pa imajo istega učitelja oziroma profesorja. Tako se bodo na kontrolno nalogo ali drugo preverjanje znanja, popravni izpit ali maturo lahko najbolje pripravili.

Prav pri popravnih izpitih in maturi so skupinske inštrukcije najboljša izbira. Snov pri popravnih izpitih in maturi je namreč predpisana in na vseh šolah enaka, hkrati pa je takšne snovi zelo veliko, zato zahteva veliko učenja ter veliko ur inštrukcij, kar zna biti v primeru individualnih inštrukcij kar drago. V takšnem primeru je zato bolje poprašati sošolce, znance in prijatelje, če bi tudi oni hodili na inštrukcije in jih organizirati v skupini.

Če bi si želeli skupinskih inštrukcij, lahko po njih vprašate tudi svojega inštruktorja. Morda pozna še koga oziroma inštruira še kakšnega učenca, ki potrebuje podobne inštrukcije in bi lahko inštruiral oba skupaj. Če bo tudi drugi učenec za to, da se izvedejo skupinske inštrukcije, boste lahko privarčevali kar nekaj denarja.

Zakaj so skupinske inštrukcije najboljša izbira?

YouTube video

1. Ker potekajo v manjši skupini, ki je veliko manjša kot v razredu.
2. Ker je delo bolj intenzivno kot v šoli oziroma pri pouku.
3. Ker so cenejše od individualnih inštrukcij.
4. Ker je učenje v skupini bolj zabavno, kot pa sedeti za mizo sam z inštuktorjem.
5. Ker bodo člani skupine motivirali eden drugega za učenje.

Iz iste kategorije: