Otroci in igrače admin  

Izbira otroškega darila je lahko enostavna

Se sprašujete, kaj podariti otroku? Kje najti darilo, ki bo uporabno, zanimivo in kakovostno? Čeprav je obdarovanje lepa stvar, pa je obenem tudi izjemno stresna, zato iskanje pravega darila marsikomu predstavlja pravo nočno moro. Ste med njimi tudi vi? V nadaljevanju vam predstavljamo nekaj otroških daril, ki se jih bo razveselil prav vsak obdarovanec. Vi pa lahko poiščete še več idej na Babybonus.si.

Zadeva z iskanjem pravega darila torej ni povsem brezupna, saj smo tu, da vam priskočimo na pomoč. Zato berite naprej in se prelevite v človeka, ki vedno prinese najboljše darilo. Pa si oglejmo seznam najboljših otroških daril:

Družabne igre

Se tudi vi z nostalgijo spominjate otroških let in čudovitih družabnih iger, ob katerih ste skupaj z družino presedeli ure in ure prostega časa? Predlagamo nakup naslednjih igric: pikado, črni peter, potapljanje ladjic, človek ne jezi se in podobno.

Kocke

Otroci bodo z veseljem več ur namenili sestavljanju kock, pri tem pa se bodo neizmerno zabavali. Kocke lahko sestavljajo po svoji domišljiji ali po načrtu, ki je kockam priložen. Prav tako se lahko igrajo z kockami s katerimi sestavijo steze za frnikule.

Glasba

Če otrok obožuje petje ali ples, potem se bo kot odlično darilo zagotovo obnesla glasba. Izbirate lahko med različnimi pesmicami za otroke, zagotovo boste našli ustrezno glasbo tudi za svojega obdarovanca ali obdarovanko.

Lutkovna predstava

Večina otrok naravnost obožuje dobro lutkovno predstavo, kjer se naučijo kakšne nove pesmice, ki jo potem z veseljem prepevajo. Priporočamo vam vstopnico za obisk Mini teatra.

Izlet

Najmlajše pa lahko presenetite tudi z darilom v obliki izleta. Pojdite nekam, kamor si otrok že dolgo časa želi. Slovenija res ponuja široko paleto različnih destinacij, do katerih lahko pridete s kolesom, avtom, avtobusom ali vlakom.

Puzzle – puzlčki

Še ena zanimiva ideja za najboljše darilo, saj puzlčki pozitivno vplivajo na otrokov razvoj motoričnih spretnosti ter krepijo sposobnost logičnega mišljenja. Puzlčki lahko predstavljajo živali, dele sveta, rastline in tako naprej.

Iz iste kategorije: