Recositeh prenosniki
Tehnologija Matej  

Refurbished prenosniki iz poslovne linije

Zmogljivi refurbished prenosniki so odkupljeni od večjih podjetjih, ki so opremo uporabljala kratek čas oziroma jo na nekaj let zamenjajo. Nato pa izjemno trpežno opremo, ki jo proizvajalci izdelujejo posebej za trdo vsakodnevno rabo v poslovnem okolju, obnovijo strokovnjaki in pripravijo programsko in strojno opremo za nadaljnjo uporabo, ki uporabnikom služi še vsaj šest let od nakupa.

Cenovno ugodni in kakovostni refurbished računalniki svetovno priznanih blagovnih znamk so na voljo za nakup v spletni trgovini Recosi na spletnem naslovu https://www.recositech.com/kategorija/prenosniki/, kjer na obnovljeno opremo nudijo enoletno garancijo in brezplačen servis. Poleg tega imajo refurbished prenosniki že nameščen licenčen operacijski sistem Windows 10, mogoča pa je tudi nadgraditev delovnega pomnilnika in SSD diska.

Poslovni refurbished računalniki z zmogljivo strojno opremo

Različne blagovne znamke proizvajajo opremo v dveh različnih linijah. Prva linija je namenjena široki potrošnji, kar pomeni, da je kupcem dosegljiva na običajnih trgovskih policah in je zato potrošnikom lažje dostopna. Proizvajalci pa proizvajajo tudi opremo, ki je namenjena poslovni rabi v podjetjih, zato je strojna oprema bolj kakovostna in trpežna.

prenosniki Recositech

Na primer, poslovni refurbished prenosniki imajo bolj zmogljivo strojno opremo od izdelkov, ki so namenjena za široko potrošnjo. Poslovna oprema je namreč izdelana za trdo vsakodnevno poslovno rabo, zato proizvajalci dodajajo komponente, ki nudijo dolgo življenjsko dobo in boljšo uporabniško izkušnjo.

Kakovostni refurbished prenosniki za ugodno ceno

Nakup obnovljene rabljene opreme iz poslovne linije nudi velike prihranke, tudi do 70 odstotkov. Pri tem je pomembno vedeti, da poslovni refurbished prenosniki nimajo nižje cene zato, ker bi slabše delovali, ali ker bi bilo z njimi kaj narobe, temveč zato, ker enostavno niso novi in se ne morejo prodajati kot nova oprema.
Na primer, nova poslovna oprema stane 3000 eur, medtem ko ista rabljena oprema, le da je obnovljena, stane 700 eur. Tolikšna je v povprečju tudi cena za opremo iz široke potrošnje. Razlika je le v tem, da rabljeni refurbished prenosniki nudijo za isto ceno mnogo več, saj imajo zmogljivejše procesorje in pomnilnike, boljše ekrane, trpežnejša ohišja in drugo.

Brezhibno ohranjeni refurbished prenosniki

Obnovljena rabljena poslovna oprema je na voljo v različnih kategorijah, predvsem kar se tiče fizičnega izgleda, saj je strojna oprema obnovljena enako kakovostno in profesionalno pri vseh računalnikih. Razlikuje se le v fizičnem izgledu, kar jo uvršča v kategorijo A ali B.

Zmogljivi refurbished prenosniki z oznako A kategorije so brezhibno ohranjeni, pri čemer so morda opazne le drobne sledi prask. V večini primerov so tako minimalne, da jih je težko zapaziti tudi ob skrbnem pregledu. Oprema v kategoriji B pa vsebuje manjše kozmetične napake na ohišju ali tipkovnici, vendar so le-te skorajda zanemarljive.

Iz iste kategorije: