Tehnologija admin  

S prenosno baterijo za mobitel smo dlje dosegljivi

Nemotena uporaba mobitela

Dober powerbank poskrbi za nemoteno uporabo mobitela tudi v času, ko nimamo možnosti polnjenja baterije na polnilec na kabel. Na prenosni bateriji za mobitel polnimo telefon, tablico, elektronski bralnik, mp4 in podobno. Dobri powerbanki lahko baterijo vašega telefona napolnijo vsaj dvakrat preden se povsem izpraznijo in jih moramo napolniti. Posebej so priročni za potovanja z nahrbtnikom na odročne lokacije, kjer nimate veliko možnosti za polnjenje ali pa so vtičnice za polnjenje drugačne od nastavka vašega polnilca.

Enostavno polnjenje z USB kablom 

Polnjenje iz powerbanka poteka s pomočjo USB napajalnega kabla. Polnjenje lahko izvajamo kjerkoli in kadarkoli- med sprehodom, med potovanjem, na sestanku ali kjerkoli ni dostopa do omrežnega polnilca.  Ker so prenosne baterije za mobitel majhne in lahke, jih enostavno s sabo prenašamo v torbi ali aktovki, brez da bi izstopala. Na voljo so v različnih dimenzijah, materialih in barvah.

Powerbank
Dober powerbank poskrbi za nemoteno uporabo mobitela tudi v času, ko nimamo možnosti polnjenja baterije

Pomanjkljivosti polnjenja na brezžični način

Edina pomanjkljivost takega načina polnjenja baterije je v tem, da traja polnjenje včasih tudi še enkrat dlje, kot na klasičen način. Dokazano pa je, da brezžično polnjenje ne skrajšuje življenjske dobe baterije. Priporočljivo je, da izberete opremo za mobitele pri uveljavljenem trgovcu, ki daje garancijo na nakup. V kolikor boste polnilec za telefon izbrali v spletni trgovini Wayteq, boste seveda prejeli tudi garancijo na nakup.

YouTube video

Posebnost leta 2020 so PopSocketi 

Posebnost na področju dodatne opreme za mobitele so PopSocketi, ki so pripomočki za namestitev na zadnjo stran telefona. PopSocket so prisesalna opora, ki omogoča lažje gledanje videoposnetkov, snemanje, fotografiranje ali pa preprosto držanje telefona med hojo. PopSocket je namenjen za izboljšanje oprijema, nudenje opore ali stojala ter za izboljšanje varnosti. Vašo napravo zaščitijo pred padcem, saj omogočajo odličen oprijem. 

Iz iste kategorije: