Samsung kartuše
Tehnologija admin  

Samsung kartuše za več ali manj denarja?

Velikokrat si ljudje rečemo, zakaj bi za neko stvar odštel več denarja, če lahko za manj dobim skoraj isto kakovostno stvar. Dobro pa je vedeti, da pri original Samsung kartuše nudijo neko zagotovili in garancijo za varnost vaše naprave in dolgo življenjsko dobo, kar pa je prav zagotovo res. Na trgu je precej dragih in poceni kartuš, kakovostnih in ne kakovostnih in vsi se zavedamo, da je bolje zanje odšteti več denarja, če gre za kakovostne, saj bodo delovale dlje časa in tisk bo veliko lepši, kot pri cenejši in manj kakovostni kartuši, ki pa jo je na trgu vedno več.

Razlika Samsung kartuše in tonerja skoraj ni tako drastična

Toner je namenjen za laserske tiskalnike in je polnjen z prahom, ki se ta z pomočjo laserja zapeče na papir in je namenjen tudi za precej večje tiskanje besedila in slik. V podjetju so tonerji veliko bolj priljubljeni kot Samsung kartuše, saj je njihovo delovanje v večjih količinah in so primerne za tonerje in tudi glede na hitrost kakovost tiskanja ne upada.

Samsung kartuše

Katruša pa je manjša različica tonerja in ni namenjena za podjetja in uporabnike, ki veliko tiskajo saj vsebuje manjšo količino barve. Tonerji so manjši od kartuš, kar pa je pokaže tudi slabše kakovostno tiskanje slik. Katruša ima velikokrat prednost, ki je toner nima in ta je, da lahko kartušo polnimo in jo vedno znova uporabljamo in več tiskamo. Zelo pomembno je, da se kupci in uporabniki zavedajo teh razlik in kupijo pravilen izdelek glede na njihovo funkcijo in uporabnost.

Kakovost Samsung kartuše pri tiskanju slik

Kakovost tiskanja fotografij je za nekatere zelo pomemben. Tiski različnih kartuš se lahko zelo razlikujejo po malenkostih, ter tudi po odtenkih, ki pa so zelo vidni že ob prvem pogledu na sliko, med njimi se tudi Samsung kartuše. Pravilnost tiskanja naj bi bila, da je slika popolnoma enako natiskana kot je bila vidna prej, brez da ta potemni in spremeni odtenek ali pa celo pobledi.

YouTube video

Pomembno je, da je kartuša tako kakovostna, da natiska popolnoma enako sliko, ki je bila videna pred tiskanjem na kateri koli napravi. Vse original Samsung kartuše in tudi druge bi mora sliko natisniti pravilno brez raznih dodanih odtenkov in drugih detajlov, ki so po tiskanju vidni. Ponaredki pa se velikokrat prepoznajo, saj slika ni takšna kot jo pričakujemo po tiskanju.

Iz iste kategorije: