Dom in družina admin  

Vlaga je hitri uničevalec pohištva

Zaradi stalne vlage in prisotnosti vode v kopalnici, se vaše kopalniško pohištvo hitreje obrabi od pohištva v katerikoli drugi sobi v vašem stanovanju. V kolikor so se na vaših omaricah že pojavili znaki staranja, počasi razmislite o zamenjavi pohištva.kopalnisko-pohistvo

Posamezni elementi ali celoten kopalniški blok?

Kopalniško pohištvo je na voljo v obliki posameznih elementov ali pa celotnega bloka. Priporočamo vam nakup celotnega bloka pohištva, tako, da bo vaša kopalnica barvno usklajena ter bo imela poseben in unikaten dizajn.

Ogledalce, ogledalce ali kopalniške omarice

V kolikor se zjutraj brijete pred ogledalom ali nanašate kozmetične pripravke, je pomembno, da imate večje in dobro osvetljeno ogledalo. Britje pod slabo osvetljavo lahko privede do ureznin. Ličenje v slabo osvetljenem in nepreglednem prostoru pa je skoraj nemogoče. Pred nakupom novega kopalniškega pohištva se odločite ali želite imeti večje ogledalo nad umivalnikom ali vam morda zadostuje že omarica z ogledalom.

Izbira med večno klasiko in sodobno eleganco

Ne glede na to ali ljubitelj klasične beline kopalnice ali drznih sodobnih linij v kombinaciji temnih črnih odtenkov in lesa, ob renovaciji razmislite o sami funkcionalnosti pohištva ter vzdrževanju. Klasična belina kopalniško pohištvo sicer naredi na videz bolj odporno na madeže in obrabo, vendar je enako tudi z drugimi barvnimi kombinacijami. Visokokakovostna izdelava pohištva vam omogoča dolgo uporabo, nizke stroške vzdrževanja in različne možnosti eksperimentiranja. Svojemu domu lahko privoščite kopalniško pohištvo v katerikoli barvi, ne pozabite pa na barvno usklajenost s preostankom kopalnice.

YouTube video

Ženski kotiček v kopalnici

Ženske potrebujejo več prostora v kopalnici za svoje kozmetične potrebščine, šampone, balzame in podobno. Za večjo preglednost in boljši izkoristek prostora svetujemo, da kupite kopalniško pohištvo z več policami. Svoje kozmetične potrebščine zložite v prozorne plastične škatle in postavite v omarice. Na ta način boste lažje pospravili kopalnico tudi v tistih dnevih, ko se vam bo zjutraj res mudilo v službo.

Iz iste kategorije: