Dom in družina admin  

Moderna so velika ogledala

Vse več stanovanj se ponaša z modernim pohištvom, a vendar to nikakor ne pride do izraza, če vanj niso vključeni tudi določeni detajli. K modernemu pohištvo zagotovo lahko sodijo samo moderni detajli in trendovsko pohištvo, torej tisto, ki je aktualno v tem trenutku, mora biti všeč tudi vam, sicer si ga preprosto ne boste želeli omisliti oziroma kupiti.ogledalo
Moderni detajli tega časa so zagotovo stenske poslikave, po stenah neenakomerno razporejene police, digitalne slike, LED osvetlitve skrite v omaro ali v ohišje televizije in nenazadnje tudi velika ogledala. Medtem ko drugi našteti detajli lahko na nek način prostor polepšajo, preusmerijo pozornost obiskovalcev ali stanujočih ali ga naredijo bolj intimnega, pa so ogledala pravzaprav še najbolj večnamenska od vseh.

Ogledalo za polepšanje videza

Ste se že kdaj odpeljali v službo, potem pa v dvigalu, ki vas je dvigalo proti pisarni zagledali v ogledalu, da imate še vedno zaspance na očeh? Ali pa, da vam neka obrv štrli v čudni smeri? Ste si morda s črtalom slabo zarisali črto ali pa se vam je barva okoli oči ali šminka na ustnicah spackala? Oh, koliko neprijetno je lahko. Od tega, da opazimo madež na obleki, do tega, da je kravata postrani ali da srajca ni več lepo zabasana v hlače. Množico stvari opazimo, če imamo okoli sebe ogledala, za katere sicer sploh ne bi vedeli, zato so zagotovo več kot koristna.
V ogledalih se gledamo med lepotičenjem v kopalnici ali morda celo v spalnici, če ste si v njej uspeli napraviti kotiček zase, za svoj nakit in make-up. V ogledalu se lahko tudi gledamo med oblačenjem, kar je pri večernih toaletah ali poslovnih oblekah skorajda nujno. Hitro namreč spregledamo nek detajl in ne bi bilo primerno, da se takšni pojavimo v javnosti.

Ogledalo za povečanje prostora

Večina ne more verjeti, vendar je to resnica. Ogledalo v resnici naredi prostor večji in ker so predvsem spalnice ponavadi tisti prostori v stanovanju, ki sodijo med najmanjše, je bil nekaj časa trend, da so se na najdaljšo steno spalničnih omar namestila ogromna ogledala. Kaj kmalu pa je veliko ljudi ugotovilo, da jim pri intimnih trenutkih, sploh če je prižgana luč, gledanje v lastno podobo niti ne ustreza najbolje in se je ta trend hitro ustavil. No, nekateri ga imajo še vedno radi in to je lahko tudi razlog, da si ogledalo namestite na opisano mesto. Druga boljša možnost pa je, da ga namestite na notranji del vrat omare in nad njega LED žarnico, ki bo sijala na vas. Tako boste odprli omaro, vzeli iz nje obleko, lučka vas bo osvetlila, vi pa se boste lahko v ogledalu, ki bo takrat razkrito, videli sebe v oblačilu. Možnosti kako se ogledala uporabljajo je torej zares veliko, vi pa se lahko sami odločite kaj boste naredili, da boste ogledala uporabili na najboljši možen način.

Iz iste kategorije: