Dom in družina admin  

Otroška soba Planet

Otroška soba je za otroka zelo pomembna, saj se v njej uči, druži z prijatelji, igra in konec koncu tudi spi. To je prostor, ki otroka spremlja skozi vsa otroška leta, od dojenčka do velikega najstnika in mu vsa ta leta nudi udobje in zavetje v katerem se počuti varno. Otroci so v letih, ko odraščajo iz otroka v odraslo osebo najbolj občutljivi in imajo radi svoje zavetje, zato je takrat njihova otroška soba še toliko bolj pomembna.Otroška soba PlanetV letu 2015 je bila otroška soba Planet najbolj priljubljena in tudi najbolj prodajana soba. Z pohištvom Planet lahko opremite tako otroško sobo, kot tudi mladinsko sobo. Na voljo so vam vse dimenzije in izredno pestra ponudba pohištva in dekoracije. Naj bo ta prostor po okusu vas in predvsem vašega otroka, saj ga bo ta spremljal skozi vsa leta odraščanja.

Otroška soba Planet ima 6 pastelnih barv

Ko boste izbrali otroško sobo Planet za svojega malčka, si boste lahko izbrali tudi barvo, ki vam je všeč. Na voljo imate izbirati med 6 pastelnimi barvami: oranžni, lila, rumena, zelena, modra in bež. Vse te barve so vam na voljo, da boste prostor v katerem biva vaš malček lepo obarvali in popestrili. Za otroške sobe so priporočljivi barvni odtenki, saj tako dajejo otroku več energije in seveda tudi bolj prijazno vzdušje.

Naj bo otroška soba Planet primerna za vse starosti

Otroška soba Planet je primerna za vse starosti in lahko raste z vašim otrokom. Na voljo so vam omare z drsnimi ali navadnimi vrati, izberete si lahko nočne omarice, predalnike, stenske obešalnike in tudi previjalne mizice, če boste kupili sobo za dojenčka. Za otroško in mladinsko sobo so pomembne tudi pisalne mize, na katerimi se lahko otroci učijo, delajo domačo nalogo ali pa imajo na njem svoj računalnik. Kar pa je najbolj pomembno pa je postelja, ki je lahko mala ali velika, odvisno od prostora in želje vašega otroka. Na voljo pa so vam tudi pogradi in otroške posteljice za dojenčke. Izbira je izredno velika in na voljo imate, da si izberete karkoli želite sami in vaš otrok. Seveda pa lahko izberete tudi svojo dekoracijo, ki vam je prav tako na voljo in bo prostor še posebaj popestrijo.

https://www.youtube.com/watch?v=Z1_6SQY8eCw

Iz iste kategorije: