Avtomoto admin  

Kupite kvalitetne LS2 čelade in bodite brezskrbni na cesti


Vožnja s čelado LS2 vam bo rešila življenje

Čelada ni modna muha ali pa obvezna moto oprema samo zato, ker tako pravijo državni organi. Zaščita glave je pomembna, ker preprečuje nepovratne poškodbe glave zaradi padca in udarca ob trdo površino. Res je, da se motoristi med vožnjo počutijo svobodne in brez omejitev, vendar niso nepremagljivi. Vsak voznik mora imeti vsaj LS2 čelado, ki bo zaščitila glavo, možgane in vrat pred nepopravljivo škodo. Dejstvo je, da so raziskave pokazale, da nošenje čelade drastično poveča možnost preživetja motorista v primeru hujše prometne nesreče.

Z zaščito preprečite poškodbo glave, zob, možganov in obraza

Visoka hitrost med vožnjo z motorjem je nevarna predvsem za najbolj izpostavljene dele vašega telesa, kot so okončine in glava. Z LS2 čelado ustrezno zaščitite glavo, zobe, možgane in obraz pred trdo cestno površino. V primeru padca čez krmilo motorja s čelado preprečite tudi trajne poškodbe vratu in vratnih vretenc. Obenem preprečite tudi poškodbe oči in morebitno oslepitev zaradi prisotnosti tujkov v očeh.

LS2 čelada
Visoka hitrost med vožnjo z motorjem je nevarna predvsem za najbolj izpostavljene dele vašega telesa, kot so okončine in glava.

Zaščita drugih delov telesa med vožnjo motorja

Znamka motoristične opreme Trilobite nudi zaščitno opremo drugih delov telesa. Predvsem zaščito hrbta, rok, kolen, nog in hrbtenice. Na spletni strani https://www.yogi.si/ lahko izbirate med klasičnimi in modernejšimi izdelki moto opreme. Motoristično opremo lahko povsem prilagodite vašemu modnemu stilu in stilu vožnje. Motoristične jakne Trilobite in druga oblačila so oblikovana tako, da jih lahko nosite tudi v prostem času oblečene skupaj s kavbojkami.

YouTube video

Modne motoristične Trilobite jakne

Novi modeli motorističnih jaken Trilobite se podajo na vsak stil oblačenja. Po vožnji z motorjem Trilobite jakne lahko nosite tudi med sprehodom po mestu, saj so jakne lahke in zračne. Narejene so z nepremočljivih materialov, ki omogočajo vožnjo tudi v najhujšem vremenu. Motociklistična jakna ima dodane posebne dodatke in našitke, ki jo delajo modreno retro. Dodatni našiti elementi so narejeni iz voskanega bombaža in ročno voskanega usnja.  Našiti so tudi različni notranji in zunanji žepi za nošenje dokumentov in denarja.

Dobro založena kolesarska trgovina – kaj vse vam lahko ponudi?

Kolesarjenje z leti tudi pri nas postaja vse bolj priljubljena športna aktivnost. Še zdaleč pa ni vseeno, na kakšen tip kolesa se usedete in kako ste opremljeni. Slednje še posebej velja za vse tiste, ki precej pogosto kolesarite.

Iz iste kategorije: